Végre itt a Beyoncé által énekelt Oroszlánkirály-betétdal!

Új kedvcsinálóként a közelgő remake-hez a Disney, pontosabban maga az énekesnő megosztotta a Can You Feel the Love Tonight új változatát.

Az Elton John – Tim Rice-klasszikus duettverziójában Simba szinkronhangja, a Childish Gambino művésznéven is ismert Donald Glover Beyoncé partnere. A rajongók pedig minden bizonnyal odáig vannak az örömtől, hiszen az előzetesekben és hirdetésekben eddig kifejezetten rejtegették az énekesnőt.

Korábban kisebb fajta botrány volt a Twitteren, hogy a Nalát szinkronizáló Beyoncé nem került bele az első előzetesbe, sőt később is csak a gyermek Nalát láthattuk – tehát a sztár hangját továbbra is nélkülöznünk kellett. Egyesek még azt is felvetették, hogy lehet, hogy benne sem lesz a filmben.

A hónap elején azonban megtört a jég, és nyilvánosságra hoztak egy olyan félperces kisfilmet, amelyben Beyoncé hangján a felnőtt Nala biztatja hazatérésre Simbát (itt látható és hallható). Azóta egyébként az énekesnő is aktívan promózza az új Az oroszlánkirályt, hiszen ő is kirakja az egyre sűrűbben érkező klipeket, ezenkívül egy partin a remake inspirálta ruhában jelent meg.

A Jon Favreau rendezésében készült újrában a sztáron és Donald Gloveren kívül olyan színészek kölcsönzik a hihetetlenül élethű (és nagyon cuki) CGI-figurák hangját, mint Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones (aki már az eredeti rajzfilmben is szinkronizált), Alfre Woodard vagy Eric André. Az új Az oroszlánkirályt július 18-án mutatják be a magyar mozik, 25 évvel az eredeti Disney film premierje után.


(via Rolling Stone)