Végre Beyoncét is hallhatjuk Az oroszlánkirály előzetesében

A félperces kedvcsinálót maga az énekesnő osztotta meg. Sőt lesz egy saját dala is a filmben!

Korábban nagyon felháborította a rajongókat, hogy annak ellenére, hogy Beyoncé is szinkronizál az új Az oroszlánkirályban (ő kölcsönzi Simba gyerekkori barátja, majd szerelme, Nala hangját), a korábbi előzetesekben egyáltalán nem szerepelt. Még abban sem hallhattuk a hangját, amelyikben Nala maga már felbukkant, hiszen csak a gyerek Nalát rakták be a trailerbe, őt meg más szinkronizálja.

De most végre megtört a jég, és kijött egy olyan félperces videó a remake-hez (amit kerek 25 évvel az eredeti animációs film után mutatnak be), amelyben végig a Beyoncé hangján megszólaló felnőtt Nala beszél. A Come Home című kisfilmben az oroszlánlány arra biztatja Simbát, hogy jöjjön haza, és vegye át a helyét királyként, mivel nagy szükségük van rá.

A kedvcsinálót maga Beyoncé osztotta meg a YouTube-csatornáján, és tekintve, hogy a tavaly év végén nyilvánosságra hozott első trailer a Disney valaha volt legnézettebb előzetese lett, biztos ezt is rengetegen kattintják majd (egyelőre még csak nagyjából félmilliós megtekintésnél jár).

Tavaly az eredeti film zenéjét jegyző Elton John bejelentette, hogy az új Az oroszlánkirályban is benne lesz az 1994-es animáció négy ikonikus dala (Can You Feel the Love Tonight, Hakuna Matata, I Just Can’t Wait to be King, Circle of Life), ami mellé szerzőtársával, Tim Rice-szal írnak egy új végefőcímdalt – ezt pedig nem más fogja előadni, mint Beyoncé. Egyébként maga az énekesnő is nagyon várhatja a premiert (ami a magyar mozikban július 18-án lesz), hiszen a napokban egy gálán Az oroszlánkirály inspirálta ruhában jelent meg, amiről egy fotót is posztolt az Instagramjára.


(via NME)