Video-on-demand platformot indított egy hazai forgalmazó

Az ADS Service Vimeo csatornájának fizetős szolgáltatásán egyelőre 18 film érhető el. Itt debütálnak az új bemutatóik is.

A forgalmazó közleménye szerint az ADS Service Vimeo csatornájának VOD (video-on-demand) platformja április 7-én indult, és az egyelőre 18 filmből álló kínálatot a tervek szerint a jövőben folyamatosan bővítik majd. Olyan alkotások is helyet fognak kapni a kínálatban, amelyeket eredetileg moziban terveztek indítani.

Sőt: az oldalon máris elérhető két film, aminek az ismert körülmények miatt nem volt hagyományos mozis premierje. A Tess és én – Életem legfurcsább hete című család filmet március 12-én mutatta be a forgalmazó, azonban ez a hétvége a mozik bezárása miatt már nem tekinthető teljesnek, így gyakorlatilag itt debütál Anna Woltz regényének adaptációja.

Rá egy hétre indult volna a Nyelés, egy nagyon izgalmasnak tűnő horror/pszichothriller, amelynek főhősnője egy várandós nő, akinek teljes boldogságban kéne élnie, de ehelyett bizarr megszállottság lesz úrrá rajta: lenyel mindenféle tárgyat. Ezen felül az elérhető tartalmak között vannak magyar sikerfilmek (BÚÉK, Kölcsönlakás, A Viszkis), illetve olyan közelmúltbeli alkotások is, mint a Zöld könyv, A fegyvertelen katona vagy a Ghostland – A rettegés háza.

A héten a mozizzotthon kóddal ráadásul minden filmből 50 százalék kedvezményt biztosítanak a felhasználóknak mind a kölcsönzésre, mind pedig a vásárlásra. Premierfilmeket egyébként teljes áron 3,99 dollárért (1304 forintért) lehet kölcsönözni (ez 24 órán belüli online megtekintést jelent), 5,99 dollárért (1958 forintért) pedig megvásárolni (ez azt jelenti, hogy le is tölthetjük az alkotást a gépünkre). A régebbi művek 1,99, illetve 2,99 dollárba (651, illetve 977 forintba) kerülnek. A csatorna a https://vimeo.com/adsfilmek/vod_pages linkre kattintva érhető el.


(via ADS Service)