2022-től Magyarországon is lesz végre HBO Max!

Idén csak a skandináv államokban és Spanyolországban lesz elérhető a Warner exkluzív tartalmakat kínáló streaming platformja, jövőre Horvátországgal, Csehországgal, Magyarországgal és más közép- és kelet-európai államokkal bővül a kör.

A WarnerMedia streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul el Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a vadonatúj streamingélmény. 2022-ben 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia – adta hírül friss sajtóközleményében az HBO Magyarország. Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, amely ismerteti majd a termék- és tartalomkínálatot, az árpontokat és sok minden mást.

Forrás: HBO

 

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen, Európában először. Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában). Az HBO Max idén májusban ünnepelte egyéves évfordulóját az Egyesült Államokban, majd júniusban 39 területen Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elindult, elsőként itt válva elérhetővé az Amerikai Egyesült Államok területén kívül is.