A mandalóri atyja akkora csavart ígér, mint amilyen Luke felbukkanása volt

Rick Famuyiwa rendező egy friss interjúban húzta el a mézesmadzagot a Star Wars-rajongók előtt: akkorát fog ütni egy váratlan fejlemény a 3. évadban, mint Luke felbukkanása a 2. évad végén.

A Disney+ egyik aranytojást tojó tyúkja, A mandalóri című, népszerű Star Wars spin-off március 1-jén tért vissza a képernyőkre a harmadik évad nyitóepizódjával (a PORT.hu kritikája itt olvasható). A premierre közel három évet kellett várni: mint ismeretes, 2020-ban, a második évad fináléjában robbant fel az internet Luke Skywalker visszatérése miatt, akit a digitálisan megfiatalított Mark Hamill alakított (bár utána Bébi Yoda és Mando sztoriszála a széria testvérsorozatában, a Boba Fett könyvében is folytatódott).

 

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

A RadioTimes.comnak adott interjújában Rick Famuyiwa rendezőt faggatták arról, hogy a harmadik évadban felérhet-e majd bármi Luke szenzációs visszatérésével. A mandalóri társproducere és rendezője pedig ünnepélyesen megígérte a rajongóknak, hogy bizton számíthatnak még meglepetésekre:

Mindig lesz mire várni, mindig lesznek meglepetések. Úgy gondolom, hogy a sorozat középpontjában azért még mindig a Mando és Grogu közötti kapcsolat áll, és mindig ez lesz a középpontban, de ebben a felfedezőútban, amire Mando vállalkozott, nyilvánvalóan lesznek újdonságok. Ahogy elkezdjük az ő szemével látni a dolgokat, és a világ elkezd tágulni, lesz néhány érdekes meglepetésvendég, és mindig lesznek új helyek, ahová eljuthatunk, és ahol nem várt fejlemények várnak ránk.

(via Independent)