A Netflixen derülhet ki Marilyn Monroe halálának valódi háttere

Itt egy új előzetes a The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes című dokumentumfilmhez, ami április 27-én debütál a streaming platformon.

Idén augusztusban lesz 60 éve, hogy elhunyt Hollywood ikonja, Marilyn Monroe, akinek a halála máig összeesküvés-elméletek kedvelt témája. A Netflix legújabb, The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes című dokumentumfilmjében a készítők azt ígérik, fényt derítenek a film- és konteórajongókat évtizedek óta lázban tartó a rejtélyre. Íme az előzetes:

Az április 27-től elérhető The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes korábban sosem hallott telefonhívások segítségével próbálja kibogozni mindössze 36 évesen elhunyt színésznő bonyolult életének egyes szálait, valamint rekonstruálni az utolsó heteit, napjait és óráit, valamint a halála pontos körülményeit. Monroe halálát ugyanis annak idején öngyilkosságnak nyilvánították, ám számos rajongó úgy véli, valójában gyilkosság áldozata lett.

A Chris Smith producer és Emma Cooper rendező által készített új dokumentumfilm minden összeesküvés-elméletet részletesen bemutat, beleértve a színésznő súlyos drogfüggőségével kapcsolatos pletykákat, valamint azt a konteót, miszerint az FBI végzett Monroe-val a Kennedy elnökhöz fűződő titkos románca miatt.

Ez a dokumentumfilm természetesen nem tévesztendő össze a színésznő életét feldolgozó Marilyn Monroe-filmmel, amelynek Blonde a címe, Ana de Armas a főszereplője, és amely szintén a Netflixen lesz látható még az idei évben. (via Uproxx)