A Szívek szállodája sztárja egy petákot sem kap a Netflixtől

A sorozat jelenleg a streamingóriás felületén tekinthető meg, de ennek bevételéből Sean Gunn semmit lát.

Javában zajlik a színész sztrájk, miközben Sean Gunn, aki Kirket alakított a Szívek szállodájában, arról beszélt egy interúban, hogy bár a Netflixen hatalmas eléréseket produkál a sorozat, ő mégsem kap ebből részesedést.

A Szívek szállodája

eredetileg 2001 és 2007 közt futott a tévében, majd a népszerűségét meglovagolva, nem csak felkerültek a részek a Netlfixre, de a streamingóriás 2016-ban készített egy új évadot is, Szívek szállodája – Egy év az életünkből címmel.

Ebben minden fontos szereplő visszatér, így Gunn is megismételte korábbi szerepét. Az eredeti sorozatot a Warner Bros. Discovery-től licenceli a Netflix.

Ez is érdekelhet

9 érdekesség, amit tuti nem tudtál a Szívek szállodájáról

Alexis Bledelnek nem sok színészi tapasztalata volt a kultikus széria előtt, a fiatal Ryan Gosling pedig nem volt elég romantikus alkat ahhoz, hogy bekerüljön a szereplőgárdába.

Tovább

 

Gunn azt nyilatkozta: „Hosszú ideig szerepeltem a Szívek szállodája című sorozatban, amely hatalmas profitot hozott a Netflixnek. Ez volt az egyik legnépszerűbb sorozatuk több mint egy évtizeden át. Újra és újra és újra streamelik, én pedig szinte semmit sem látok abból a bevételből, ami ebből származik.” Gunn arról is beszélt, hogy a Netflix vezérigazgatói, Reed Hastings és Ted Sarandos több tízmillió dolláros bónuszokat osztanak ki egymás közt.

„Ted Sarandos 40 millió dollárt keresett azokkal a bónuszokkal, amelyek a vállalati nyereségből származtak. Nem értem, miért nem tudják csökkenteni ezeket a bónuszokat, hogy jobban megosszák a vagyont azokkal az emberekkel, akik létrehozták azt a tartalmat, ami gazdaggá tette őket.”
Bár kétségtelen, hogy az elosztás igazságtalanságával Gunn rátapintott valamire, de mint kiderült Sarandos és Hastings tavalyi javadalmazásának nagy része (50,3 millió, illetve 51,1 millió dollár) részvényopciókból származott.

(via Entertainment)