Az Apple TV+ berendelte Colin Farrell sorozatának folytatását

Zöld utat kapott a Sugar 2. évadja.

Még tavasszal került fel az Apple TV+ kínálatába a Sugar című sorozat első évadja, melyben Colin Farrell alakítja John Sugar magánnyomozót, aki egy eltűnt lány ügyében nyomoz. A nyolcadik rész egy hatalmas csavarral ért véget, ami megalapozta a második évadot – szerencsére ezt most be is rendelte az Apple.

 

Egy újabb eltűnési ügy

A második évadban Sugar visszatér Los Angelesbe, ahol ismét egy eltűnt személy ügyében nyomoz, miközben eltűnt húgával kapcsolatban is válaszokat keres.

„Hihetetlenül izgalmas volt látni, hogy a közönség világszerte szereti a Sugart, és izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk a második évaddal”

– nyilatkozta a két executive producer, Audrey Chon és Simon Kinberg, és hozzátették:

„A premier óta a nézőket magával ragadták a Sugar rejtélyei és fordulatai, Colin Farrell hihetetlen alakításával a középpontban. Colin, Simon Kinberg, Audrey Chon és a projekt mögött álló egész csapat zseniálisan ötvözte a műfajokat, hogy egy olyan lebilincselő, kihagyhatatlan sorozatot hozzon létre, amely folyamatosan fenntartja a figyelmet. Alig várjuk, hogy lássuk, hová jut John Sugar nyomozó a második évadban.”

Kritikánk az első évadról

Colin Farrell élete legrosszabb sorozatát készítette el

Az Apple TV-n futó Sugar tisztelgés a régi magánnyomozós filmek előtt, csak az a baj, hogy borzasztóan van megírva és eljátszva, a végén a nagy fordulatnak pedig semmi értelme.

Lássuk!

 

(via The Hollywood Reporter)