Befutott Adam Sandler sci-fijének előzetese – ebben végre láthatjuk a lényt is

A Csernobil rendezőjének filmje, Az űrhajós a Netflixre érkezik.

Megérkezett az első, hosszabb előzetes a Netflix sci-fi drámájához, melyben Adam Sandler alakítja a cseh űrhajóst, Jakub Prochazka parancsnokot, aki egy magányos küldetésre indul az űrbe, hátrahagyva a feleségét. (És igen, a parancsnok természetesen pont olyan bajuszt visel, ahogy Amerikában elképzelik a közép-európai divatot.)

Az űrhajós fő témája a magány: azzal indul az előzetes, hogy megtudjuk, Prochazka 189 napja utazik egyedül, és nincs túl jól, hiányzik neki a felesége. Majd megjelenik egy hatalmas pók az űrhajóban, aki lágy hangon közli vele, hogy ő is egy felfedező, és kíváncsivá tette az űrhajós magánya.

„Talán a segítségedre lehetek. Szeretnék enyhíteni a lelki gyötrelmeiden.”

- mondja. Prochazka ezután úgy tűnik, belehull a saját emlékeibe, amiknek elsődleges főszereplője a felesége.

Forrás: Netflix

 

A hivatalos szinopszis szerint:

A Naprendszer peremén végzett, hat hónapos kutatóút során a magányos űrhajós, Jakub (Adam Sandler) rájön, hogy felesége, Lenka (Carey Mulligan) nem biztos, hogy várni fog rá, mikor visszatér a Földre. Kétségbeesetten próbálja rendbe hozni a dolgokat, és ebben egy titokzatos, az idők kezdetéről származó lény segít neki, aki az űrhajó belsejében rejtőzködik.

A Csiszolatlan gyémánt és a Mindent egy lapra után Az űrhajós egy újabb lépés Adam Sandler karrierjében a drámai szerepek felé. A filmet a Csernobil című sorozat rendezője, Johan Renck jegyzi.

korábbi cikkünk a témában

Adam Sandler a Netflixen az űrfilm műfajában is kipróbálja magát

Asztronautaként láthatjuk a streamingóriásra 2024. március 1-jén érkező Az űrhajós című sci-fiben. Nézd meg a teasert!

Tovább

 

Az űrhajós március 1-én érkezik a Netflixre.

(via Collider)