Cara Delevingne besokallt a maszturbációs szemináriumon

Az angol modell és színésznő önmagát adja a Planet Sex című dokumentumsorozatban, melynek forgatásán rájött, hogy mennyire prűd.

Az év végén a a Hulun (így nálunk minden bizonnyal a Disney+-on) debütáló Planet Sex című sorozatban Cara Delevingne tesz személyes utazást a szexualitás világába, ám olyan dolgokkal szembesült a forgatáson, amikre nem számított.

„Minden nap egészen más volt:

egyszer vért vettek tőlem orgazmus közben, máskor pornókönyvtárba látogattam.

Én meg azt mondtam, oké, csináljuk!” De a maszturbációs szeminárium rajta is kifogott. „Úgy gondoltam, hogy egy tanteremben lesz a dolog, ahol majd jegyzetelnem kell.  Ehelyett egy rózsaszín, bőr tornaszőnyeg fogadott a földön, és

azt mondták, vegyem le a fehérneműmet, tessék itt a síkosító”

– emlékszik vissza Delevingne. „Sosem gondoltam volna, hogy prűd vagyok, de ezen a ponton azt mondtam, hogy bocs, de ez nem fog menni. Aztán persze szinte mindent megtettem, amit kényelmesnek éreztem.”

Forrás: Anthony Harvey / Getty Images


A domunentumsorozatot készítő Fremantle cég sajtófőnöke, Simon Andreae arról beszélt a Planet Sex koncepciója kapcsán, hogy

„Cara minden epizódban megvizsgál egy szexualitással kapcsolatos kérdést,

majd felfedezőútra indul, hogy különböző kultúrákat és egyéneket, valamint a saját elméjét és testét megvizsgálva vonjon le következtetést.”

Delevingne azt mondta, a forgatás óta sokkal jobban elfogadja önmagát, és rájött, hogy bizonyos dolgokon változtatnia kell az életében.


(via Variety)