Cara Delevingne fejest ugrik a szex világába – ELŐZETES

A Planet Sex című sorozatban kipróbál mindent, amit kényelmesnek érez.

Forrás: Hulu

 

A Hulura (így hozzánk várhatóan a Disney+-ra) érkezik február 14-én a Planet Sex című dokusorozat, amelyben Cara Delevingne tesz személyes utazást a szexualitás világába.

A modellből lett színésznő korábban már mesélt arról, milyen élmények érték a forgatás közben. Részt vett például egy maszturbációs szemináriumon, ahol nem egy tantermi előadást kellett lejegyzetelni, hanem neki magának kellett volna társaságban önkielégíteni.

Sosem gondoltam volna, hogy prűd vagyok, de ezen a ponton azt mondtam, hogy bocs, de ez nem fog menni. Aztán persze szinte mindent megtettem, amit kényelmesnek éreztem.”

Egy olyan német kórházba is ellátogatott, ahol vért vettek tőle orgazmus előtt és után, hogy így vizsgálják, milyen kémiai változások mennek végbe az emberi testben, miután eljutott a csúcsra.

A hatrészes dokusorozat során Delevingne beutazza a világot, hogy feltárja, mi teszi az embereket azzá, akik, hozzátéve, hogy még ő maga sem tudja igazán, ki is ő valójában.

"Szeretem a férfiakat" – mondja az előzetesben, majd azzal folytatja, hogy szereti a nőket - és mindenki mást is.

A trailerből kiderül, hogy Delevingne részt vesz egy csak nőknek szóló szexpartin, kipróbálja magát férfitestben egy VR-szemüveg segítségével, és

Erika Lust női pornófilmrendezővel közösen kitalálnak egy olyan pornóvideót, amely a saját fantáziáján alapul.

Delevingne még 2015-ben, a Papírvárosok című filmben mutatkozott be színésznőként, és azóta olyan produkciókhoz adta a nevét, mint a Suicide Squad - Öngyilkos osztag, a Valerian és az ezer bolygó városa és a Gyilkos a házban című krimisorozat. Ami a magánéletét illeti, biszexuálisnak és pánszexuálisnak vallja magát, 2018-ban pedig genderfluidként comingoutolt.

Via: THR