Egy régóta várt Star Wars-sorozat is érkezik júniusban a Disney+-ra

Folytatódik továbbá a Gyilkos elmék, az Üdv Wrexhamben! és a Family Guy, de a divatrajongók is találnak majd kedvükre való tartalmat.

A lepel

Az Elisabeth Moss főszereplésével készült, nemzetközi színtéren játszódó kémthriller középpontjában két nő meglepő és kimerítő kapcsolata áll, akik az igazság és a hazugság halálos játékát űzik Isztambultól egészen Londonig. Egyikük küldetése a másik titkának felfedése, megelőzendő több ezer ember halálát. A háttérben a CIA amerikai és a DGSE francia irányítóközpontjainak kell félretenniük a nézeteltéréseiket (bármilyen nehéznek is tűnik), és együtt kell működniük, hogy elhárítsák a lehetséges katasztrófát, mielőtt túl késő lenne…

Premier: május 29. – minden epizód elérhető.


Becoming Karl Lagerfeld

1972-ben Karl Lagerfeld, a konfekciós ruhákat készítő 38 éves divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambiciózus és csábító szépfiúval, a fiatal Jacques de Basherrel való találkozása viszont mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni barátjával, az haute couture zseniális alakjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. Lagerfeld legendává válását csillogás, egók harca, szertelen ünneplések és romboló szenvedély kísérik.

Premier: június 7. – minden epizód elérhető.


Star Wars: Az akolitus

A Star Wars új élőszereplős sorozatában az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekmény-sorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló Jedi mester (Lee Jung-jae a Squid Game-ből) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg) – hogy kiderüljön: semmi sem az, aminek első pillantásra látszik.

Premier: június 5. – két epizóddal indul.


Diane von Fürstenberg: A divat hercegnője

Kevés nő képes a méltóságteljes eleganciát és ízlést úgy megtestesíteni, mint a páratlan Diane von Fürstenberg. Világpolgár, aki egy holokauszttúlélő gyermeke, és akinek története világszerte inspirálta és megérintette az embereket. Nevezhetjük akár a divat hercegnőjének is, hiszen Fürstenberg 1974-es ikonikus átlapolós ruhája nemcsak a saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolva egyből divatosnak és magabiztosnak érezhette magát, alakjától, családi hátterétől és társadalmi státuszától függetlenül.

Diane von Fürstenberg egy 2016-os divatbemutatón (a kép illusztráció). Forrás: JP Yim / Getty Images


Premier: június 25.


Üdv Wrexhamben! 3. évad

Ryan Reynolds átment Ted Lassóba, és ezzel mindenki jól járt

A hollywoodi színész és a Felhőtlen Philadelphia sztárja Walesben vettek maguknak focicsapatot, és erről Üdv Wrexhamben! címmel készítettek is egy kiváló sorozatot.

Kritikánk a sorozatról

 

Rob McElhenney és Ryan Reynolds 2020-ban összefogtak, és megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst, azt remélve, hogy a klub esélytelen csapatából egy közkedvelt focicsapatot faragnak, amelynek számtalan szurkolója lesz. Mára már a világ is figyelemmel kíséri történetüket, hiszen valódi változásokat hoztak a klub életébe. Az alsóbb osztályban töltött tizenöt kihívásokkal teli év után a klub végre visszatért az angol labdarúgóliga másodosztályába. Vajon megállja a helyét a Wrexham AFC, és újra szárnyalni fog?

Premier: június 12. – két epizóddal érkezik.


További érkező tartalmak:

  • Gyilkos elmék, 17. évad (június 14., három epizód)
  • A Simpson család, 35. évad (június 26.)
  • LA Clippers: A legnehezebb szezon (június 4.)
  • A szabadság illata (június 19.)
  • Family Guy, 22. évad (június 5., hat epizód)
  • Lucrecia: A Murder in Madrid (június 27.)

 

Ez is érdekelhet

Ennyi pénzt hozott a Disney-nek a Marvel és a Star Wars

Pedig az áruk sem volt semmi: 8 milliárd dollár, ám ennek többszörösét hozták vissza eddig.

Tovább