Egyre jobban várjuk a Wednesday Addamsről szóló Netflix-sorozatot

A múltkori teaser után a hétvégén kijött az első teljes előzetes a Tim Burton nevével fémjelzett szériához, és az is kiderült, milyen szerepe lesz benne Christina Riccinek.

Ahogy azt minden rajongó pontosan tudja, Ricci játszotta annak idején, az 1991-es és 93-as filmváltozatokban Wednesdayt, a galád család morcos kamasz lányát; s habár már idén márciusban bejelentették, hogy valamilyen formában vissza fog térni a Tim Burton gyámkodása alatt készülő sorozatban,

eddig homály fedte a pontos szerepét.

A New York-i Comic Conon nyilvánosságra hozott trailer utolsó másodperceiből viszont végre kiderült, hogy a színésznő – egy hatalmas szemüveg és az arca egy részét is kitakaró frizura miatt meglehetősen felimerhetetlenre maszkírozva – a Nevermore Akadémia (ebbe a bentlakásos iskolába íratják be a kamasz Wednesdayt a szülei a sztori elején) egyik tanárát, egy bizonyos Ms. Thornhillt formál meg, aki vadonatúj karakter az Addams család univerzumában.


Az új előzetesben debütált ezenkívül Fester bácsi is, aki azért érkezik Nevermore-ba, hogy segítsen a főhősnek, mivel Wednesday a kollégiumban rejtélyes, baljós és veszélyes események egész sorával szembesül – egyebek mellett őt magát is meg akarják ölni, szóval mindenképpen a végére akar járni a dolgoknak. Festert Fred Armisen komikus alakítja, akit az amerikai nézők a Saturday Night Live-ból ismerhetnek, a magyar közönség pedig olyan filmekben találkozhatott vele, mint A meztelen dobos, az Egy boltkóros naplója vagy a Könnyű nőcske.

Armisen egyébként Christopher Lloydtól örökölte meg a szerepet, aki a már említett kilencvenes évekbeli filmekben játszotta Fester bácsit. Rajta kívül látható még a november 23-án érkező szériában

Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez), Gwendoline Christie (a Nevermore igazgatója) és persze Jenna Ortega, aki a címszerepet hozza.

A korábbi teaserhez hasonlóan, ami alatt Edith Piaf Non, je ne regrette rien című dala szólt, az új kedvcsináló is egy népszerű számra, a Paint It Black átdolgozására van felfűzve, és a címszereplő továbbra is nagyon jó fejnek – és megfelelőképp embergyűlölőnek tűnik benne.


(via Variety)