Christina Ricci is beugrik a Netflix Addams Family-sorozatába

Igaz, nem a régi szerepében, hanem új karakterként.

Már több mint egy éve lehet tudni, hogy a 90-es évek kultikus komédiájához, az Addams Family – A galád családhoz spin-off sorozat készül, ráadásul nem is akárki, hanem Tim Burton rendezésében. A széria ötletgazdái és showrunnerei Alfred „Al” Gough és Miles Millar, akiket a Las Vegas – A bűnös város, a Smallville és az Into the Badlands című sorozatok megalkotóiként ismerhetünk.

A 8 epizódból álló Wednesday egyszerre lesz természetfeletti történet és nyomozós krimi, miközben azt mutatja be, hogyan töltötte iskolás éveit Wednesday Addams a Nevermore Academy nevű intézményben. Az iskolának otthont adó várost ugyanis borzalmas gyilkosságsorozat tartja rettegésben, és Wednesday médiumi képességeit latba vetve nyomoz az ügyben; emellett szeretné megoldani azt a természetfeletti rejtélyt is, amibe a szülei még 25 évvel ezelőtt belekeveredtek. 

Megírtuk azt is, hogy a címbéli mufurc kislány Jenna Ortega lesz, Luis Guzmán alakítja majd az Addams-családfőt, Gomezt, akit Raul Julia játszott el az 1991-es mozifilmben és annak 1993-as folytatásában, míg Anjelica Houston örökébe Catherine Zeta-Jones lép, vagyis ő lesz Morticia, a morc anyuka.

És a legfrissebb hírek szerint az egykori Wednesday, Christina Ricci is csatlakozott a stábhoz, aki természetesen most egy másik karaktert fog alakítani. A 42 éves színésznő valójában már hónapok óta dolgozik a sorozat romániai forgatási helyszínén, de részleteket szándékosan nem akarnak elárulni a karakteréről, hogy a rajongókat meglepetésként érje majd a sztori. A Deadline értesülései szerint Ricci Thora Birch távozása után került be a produkcióba, vagyis a gyakorlatban az ő karakterét veszi át.

Ezzel teljesül az Addams Family-rajongók kívánsága, akik korábban petícióban követelték, hogy Ricci is kapjon szerepet a sorozatban.

Via: Deadline