Előzetest kapott a Rebel Moon 2. része

Egy hónap múlva jön Zack Snyder Star Wars- és Dűne-koppintásának második része.

Tavaly december 22-én került fel a Netflixre Zack Snyder  sci-fi eposza, a Rebel Moon – A tűz gyermeke. A rendező eredetileg egy 172 oldalas forgatókönyvben írta meg a sztorit, amiből egy több mint háromórás filmet lehetett volna csinálni. Végül a Netflixszel közösen úgy döntött, hogy a filmet két részre vágják, és a második április 19-től lesz látható.

Snyder korábban a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy reményei szerint egy harmadik filmmel trilógiává bővítheti a sorozatot. A kettő között pedig egy kapcsolódó képregény, egy podcast és egy fotókönyv is megjelenik majd.

A Rebel Moon társszerzője, Kurt Johnstad korábban a THR-nek a második részről így nyilatkozott:

"Azt mondanám, hogy ez egy teljesen saját film, és egy teljesen más film. A csapat összeállt, és most már azon van a fókusz, hogy miért harcolnak. Azt hiszem, a PG-13-as vágat kétórás, vagy talán több, de ez egy megállás nélküli akció-hullámvasút, tele fordulatokkal. A vége pedig látványos."

A hivatalos szinopszis szerint „a Rebel Moon - Második részben Kora (Sofia Boutella) és a túlélő harcosok epikus sagája folytatódik, akik arra készülnek, hogy mindent feláldozva, Veldt bátor népével együtt harcolva megvédjék az egykor békés falut, egy újdonsült hazát azok számára, akik az anyavilág elleni harcban elvesztették a sajátjukat. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjuk igazságával, és mindegyiküknek fel kell fednie, miért harcol. Miközben a Birodalom teljes erejével támadja őket, megbonthatatlan kötelékek kovácsolódnak, hősök születnek fel, és legendák íródnak."

Rebel Moon: Csodásan néz ki, de fájóan buta Zack Snyder Star Wars-utánzata

Úgy tűnt, Zack Snyder egy elképesztően látványos és izgalmas filmet hoz össze az év végére a Netflixnek, de ebből csak a látványos igaz, saját Star Wars-univerzumának első darabja ugyanis rém egyszerűre sikerült.

Ilyen lett az első rész

 

A Rebel Moon első két részéből készült egy "hardcore" bővített változat is, de megjelenési dátumról még nincs hír.

Via: THR