Ezek a hét legizgalmasabb streampremierjei

Alfonso Cuarón thrillere, Laura Dern romantikus filmje és itthon eddig be nem mutatott South Park részek is jönnek!

FILM

A Caddo-tó

Max

Egy nyolcéves lány eltűnik a Caddo-tó mocsárvidékén, ahol egy kis vidéki közösség él. Mindez különös események sorát indítja el, régi eltűnések és tisztázatlan halálesetek elevenednek meg, végül egy több évtizede feltáratlan rejtélyhez vezetnek. Főszerepben Dylan O'Brien (Útvesztő-filmek, Szerelem és szörnyek).

Premier: október 10.

 

Köztünk élő angyalok

Max

A Reacher sorozattal ismertté vált Alan Ritchson és az Oscar-díjas Hilary Swank főszereplésével készült dráma a Rotten Tomatoes oldalán 84%-os kritikusi és 99% nézői értékelésen áll. A sztori szerint egy kisvárosi fodrász, Sharon új célra lel, amikor megismerkedik egy özvegyemberrel, aki keményen dolgozik családjáért. Egyik lánya májátültetésre vár, ezért Sharon minden követ megmozgat, hogy a kisvárosi közösség összefogva segítsen a lánynak.

Premier: október 10.

 

Magányos szívek menedéke

Netflix

A nemrég szinglivé vált regényíró elvonul egy idilli marokkói íróparadicsomba, ahol váratlanul beleszeret egy nála fiatalabb férfiba, aki éppen átértékeli az életét. Az Erin Brockovich írója, Susannah Grant új filmjének főszerepében Laura Dern, Liam Hemsworth.

Premier: október 11.

 

SOROZAT

South Park különkiadások

SkyShowtime

Három, eddig Magyarországon be nem mutatott South Park-különkiadás kerül fel a SkyShowtime kínálatába, de ami még meglepőbb, hogy szinkron is készült hozzájuk. De aki szeretné, annak rendelkezésre áll az eredeti nyelv/felirat kombó is.

Streampremier: október 7.

 

Citadel: Diana – 1. évad

Amazon Prime Video

A Citadel univerzumának olasz fejezete. Milánó, 2030: Diana Cavalieri a Citadella nevű titkos szervezet kettős ügynöke, aki beépült a rivális Mantikórba, amely nyolc évvel korábban elpusztította a Citadellát. Az ellenséges vonalak mögött rekedt Dianának lehetősége adódik arra, hogy kilépjen az ügynökségből, de el kell döntenie, megbízik-e a Mantikór Olaszország örökösében, Edo Zaniban.

Premier: október 10. (minden rész)

 

Cáfolat – 1. évad

Apple TV+

Egy titokzatos küldemény egy ünnepelt újságíró múltbéli titkainak feltárásával fenyeget. Cate Blanchett és Kevin Kline a főszereplője a sorozatnak, melyet Alfonso Cuarón rendezett a saját forgatókönyvéből.

Premier: október 11. (1-2. rész)

 

(via Sorozatjunkie)