Ezt nem láttuk jönni: mégis visszatér Kim Cattrall az új Szex és New York-sorozatba

Az És egyszer csak… második évadjában láthatjuk ismét Samantha Jones szerepében.

Mikor az HBO két mozifilm után ismét sorozatformában élesztette újra a Szex és New York-ot, már biztos volt, hogy az eredeti szereplőgárdából egy valakivel nem fogunk találkozni a most már És egyszer csak… stábjában. A Samantha Jones-t alakító Kim Cattrall ugyanis már a 2010-ben mozikba került második film után kijelentette, hogy nem látja értelmét egy harmadik mozifilmnek, mivel azt szerette volna, ha mindenkivel történik valami olyan esemény, ami indokolttá teszi, hogy tovább vigyék a történetüket. Cattrall úgy érezte, ez nem történt meg, és a 2021-ben elstartolt És egyszer csak… című sorozatot egy harmadik mozifilmnek tekinti.

Ám úgy tűnik, hogy csak egy esetleges harmadik mozifilmmel volt baja, hiszen ha követjük a logikáját a „negyedikben”, az És egyszer csak… második szezonjában már szerepelni fog.

Eddig a jó hír, a rossz azonban az, hogy minden bizonnyal csak egy röpke cameo erejéig. Samanthától úgy búcsúztunk, hogy Londonban költözött és elhidegült a többiektől. A sorozat második évadjában viszont lesz egy telefonbeszélgetés közte és a Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw közt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Cattrall a forgatás alatt nem találkozott se Parkerrel, se a széria showrunnerével, Michael Patrick Kinggel, szóval nem úgy tűnik, hogy hosszú távra terveznek a karakterrel.

Még több szex és még több new york

5 Szex és New York-epizód, amit ma már nem lehetne leforgatni

Sarah Jessica Parker határozott és erős újságíró karaktere, Carrie Bradshaw valójában szalonrasszista, a biszexualitást megbélyegző, a közéletben járatlan számítástechikai analfabéta volt? Nagyon úgy fest...

Tovább

 

(via Variety)