Guy Ritchie új filmje is elkerüli a mozikat

Legalábbis hazánkban. A Henry Cavill főszereplésével készült The Ministry of Ungentlemanly Warfare a Prime Videón debütál majd.

A II. világháborús akciófilmet az amerikai mozik április 13-án mutatták be limitált kópiaszámmal, ezt követte április 17. és 19. között több mozis premier olyan piacokon, mint a Fülöp-szigetek, Ausztrália, Kanada, néhány arab ország és Hongkong. A széles körű amerikai bemutatóra április 19-én került sor.

A magyar mozikban viszont – Ritchie korábbi munkájához, A szövetséghez hasonlóan – nem lesz látható a The Ministry of Ungentlemanly Warfare, a filmet gyártó Lionsgate és a Prime Video között kötött megállapodás eredményeképpen. Itt debütált tavaly az említett A szövetség is (ami egyébként szintén egy háborús akciófilm).


A streamingpremier pontos napját még nem tudni, az IMDb-n a film adatlapján annyi információ található, hogy az oroszországi internetes premierre május 10-én kerül sor, szóval könnyen lehet, hogy nálunk is akkortól lesz látható a The Ministry of Ungentlemanly Warfare, ami egyébként egy, a brit hadsereg által verbuvált magasan képzett kommandós csapatról szól, amelynek tagjai a hivatalos harcvonalat elkerülve küzdenek a nácik ellen.

Érdemes egyébként árgus szemmel monitorozni a Prime Video kínálatát, mivel rendszeresen kerülnek fel hozzájuk minden különösebb csinnadratta nélkül

olyan fontos, a magyar mozikban mégsem látható megjelenések, mint például az Oscar-díjas Amerikai irodalom vagy George Clooney új rendezése, az Egy csónakban.

 

Kritikánk a korábbi Ritchie-filmről

Minden bűnét jóváteszi Guy Ritchie ezzel a háborús akciófilmmel

Izgalmas és drámai A szövetség, amiben Jake Gyllenhaal a Bőrnyakúak után megint katonát játszik.

Tovább