Így bakizott a Wednesday sztárja a forgatáson

Nem könnyű végig tartani a morcos kislányos pókerarcot.

Talán a Netflix fejesei is meglepődtek azon, mekkora siker lett az Addams Family-univerzumában játszódó, Tim Burton által rendezett Wednesday. A sorozat rögtön az első héten átadta a Stranger Things rekordját a múltnak, miután a nézők a Netflix belső mérése szerint 341,2 millió órányit fogyasztottak belőle.

A marketingcsapat pedig addig üti a vasat, amíg meleg. Az induláskor például bemutattak egy kisfilmet, amiben Izé New Yorkban kalandozik, a járókelők legnagyobb rémületére / csodálatára. (Ez az Izé persze csak egy távirányított másolat, az igazi Izét egy élő színész alakítja, ahogy az a múlt heti cikkünkből is kiderül.)

A Netflix egy bakiparádét is bemutatott, amiből végre kiderül, Jenna Ortega a valóságban is olyan morcos-e, mint Wednesday Addamsként. Természetesen nem, mert amíg a karakterének pókerarca van, és szinte soha nem mosolyog, Ortegának komolyan meg kell küzdenie azzal, hogy ne nevesse el magát.

A színésznő egy ponton véletlenül Emma Myershez vág egy zseblámpát, de a rövid összeállítás alapján a forgatás során a legtöbb problémát a repülők okozták – mivel helyszíni hangot is rögzítenek, ilyenkor meg kell várni, hogy elhaladjanak a gépek.