Így tört be A Simpson család a Marvel-univerzumba

Egy új crossover kisfilmben egyesítik erőiket A Simpson család és a Loki hősei. Less bele a The Good, The Bart, and the Lokiba, amit maga Tom Hiddleston szinkronizált!

Amikor a Disney+ streamingszolgáltató megszerezte A Simpson család összes epizódját, a rekordhosszú ideje futó animációs széria alkotói odáig voltak, mivel úgy érezték, ezzel hatalmas lehetőség tárul fel előttük, és mindenképpen kapcsolódni akartak valahogyan a cég égisze alá tartozó többi univerzumhoz, például a Star Warshoz és a Marvelhez.

James L. Brooks ötletgazda-executive producer javaslatára elkezdtek egy sor crossover kisfilmen dolgozni, amelyek közül az első The Force Awakens From Its Nap címmel május 4-én, a nemzetközi Star Wars-napon debütált, hiszen a sztori szerint Maggie Simpson bekerült a Csillagok háborúja világába.


A második kisfilmre ezt követően a Lokit szemelték ki, ezúttal azonban emberfeletti gyorsasággal kellett dolgozniuk, mivel a sorozatnak júniusban volt a premierje. Szerencsére időközben sikeresen elkészült a The Good, The Bart, and the Loki, amelyben az Asgardból száműzött Loki legnagyobb rémületére Springfieldbe kerül, ahol legnagyobb ellenfelei legyőzése érdekében egyesíti az erőit Barttal.

A figura hangját az élőszereplős Marvel-filmekben Lokit alakító Tom Hiddleston kölcsönözte, és Al Jean executive producer beszámolója szerint a Marvelnél ezenkívül is nagyon segítőkészek voltak velük: Hiddleston mellett például a Bosszúállók zenéjét is használhatták. A Variety kisinterjújában az angolul tudók további érdekességeket is olvashatnak A Simpson család és a Marvel fúziójáról.


(via Variety)