Ijesztő szektavezér lett Billie Eilish-ből

Szerencsére nem a valóságban, csak egy új sorozatban.

Forrás: Prime Video

 

Az Atalanta kreátora, a Childish Gambino néven rapperként is ismert Donald Glover új sorozatot készített Janine Nabersszel közösen. A Prime Videón elérhető Rajzás (Swarm) 2016 és 2018 között játszódik, és a Dre (Dominique Fishback) nevű nőt követi, aki egy Beyoncéhez hasonló fiktív zenei ikon, Ni'Jah megszállott rajongója. Miután elindul egy országot átszelő útra, mindenféle emberrel találkozik, és közülük többel végez is az idolja nevében.

A széria számos hírességet vonultat fel kisebb szerepekben, köztük Rory Culkint és Paris Jacksont, a negyedik epizódban pedig a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish látható élete első szerepében. A sztori szerint Dre útra kel, hogy megnézze kedvenc sztárját a Bonnaroo fesztiválon, annak ellenére, hogy nincs karszalagja, de Tennesseeben egy rasszista rendőr megállítja.

Forrás: Prime Video

 

Egy fiatal fehér nő siet a segítségére, majd meginvitálja magához egy látszólag barátságos, nőkkel teli táborba. Az Eva nevű karaktert alakítja Eilish, akiről kiderül, hogy a közösségéket szektaként vezeti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Ez a csoport több Hollywood-közeli szektára is hasonlít, a legegyértelműbben az NXIVM-re, amelyben olyan színésznők vettek részt, mint Allison Mack, aki jelenleg hároméves börtönbüntetését tölti. Nabers elmondta, hogy Eilish karakterét ez a szekta és annak vezetője, Keith Raniere ihlette, akit 120 év börtönbüntetésre és 1 750 000 dolláros pénzbüntetésre ítéltek a nagy visszhangot kiváltó szexkereskedelem ügyében.

A Dre-t alakító Fishback a Rolling Stone-nak elmondta, hogy az énekesnő alázattal közelített a szerephez, és hozott saját ötleteket is a próbákra, a Twitteren pedig megtiszteltetésnek nevezte, hogy ő lehetett az első színészpartnere.

Via: THR