Itt az új Országúti diszkó előzetese!

Meggyőzően osztogatja a pofonokat a kigyúrt Jake Gyllenhaal.

Március 21-én érkezik a Prime Videóra a Roadhouse, amely Patrick Swayze 1989-es kultfilmjének, az Országúti diszkónak a remake-je. 

Megkaptuk az első előzetest is, amiben jó pár pofont kiosztanak. Jake Gyllenhaal játssza Elwood Daltont, a UFC egykori középsúlyú bunyósást, aki a sztori kezdetén az autójában él, és illegális meccseken vesz részt. Így talál rá Jessica Williams bártulajdonos, aki megkéri, hogy dolgozzon nála kidobóként. A filmben szerepel még többek közt Billy Magnussen, Daniela Melchior, J.D. Pardo és a UFC élő legendája, Conor McGregor is, aki itt debütál a filmvásznon.

Pontosabban a streamingen, ugyanis a jelen állás szerint a film nem kerül mozikba, amit Doug Liman szóvá is tett. A premier március elején, az SXSW filmfesztiválon lesz, a rendező azonban kijelentette egy közleményben, hogy nem vesz részt az eseményen.

A tények: aláírtam, hogy mozifilmet készítek az MGM-nek. Az Amazon megvette az MGM-et. Az Amazon azt mondta, csinálj egy nagyszerű filmet, és meglátjuk, mi lesz. Csináltam egy nagyszerű filmet"

- írja, hozzátéve, hogy a Road House-t a stúdió vezetőségében mindenki dicsérte, és "bombasikernek" nevezte, kiemelve a film rendkívül pozitív tesztpontszámait. Az Amazon mégsem küldi mozikba a filmet, és nem is engedi, hogy megvegye egy másik stúdió, amely anyagilag támogatná a moziforgalmazást.

"Ha nem mutatjuk be a húzófilmeket a mozikban, akkor a jövőben nem lesznek mozik.

Az Amazon arra kért engem és a filmes közösséget, hogy bízzunk bennük, és nyilvános nyilatkozatokat tettek a mozik támogatásáról, aztán meggondolták magukat, és a Road House-t inkább arra használják, hogy vízvezeték-szerelvényeket adjanak el".

A rendező arra is rámutatott, hogy a streaminges debütálás miatt Gyllenhaal esélytelen lesz a díjátadó szezonban, ami azért szégyen, mert Liman ezt a szerepet a sztár "karrierjét meghatározónak" nevezte.

Via: THR / Looper / Uproxx