Közös filmben Robert Pattinson és Tom Holland

Két generáció egy-egy tinibálványa a hamarosan a Netflixre érkező Mindig az ördöggel című sötét mesében játszik együtt.

A hit és erőszak új amerikai mestereként emlegetett Donald Ray Pollock 2011-es regénye alapján készült alkotás lebilincselően sötét Amerika-vízió, ami egy csapat szélsőséges figura életét követi a II. világháború végétől a hatvanas évekig. Középpontjában egy Arvin nevű fiú áll (az új Pókember filmekből ismert Tom Holland), akinek igazi ámokfutók között kell megpróbálnia jó emberré válni.

Robert Pattinson a filmben. Forrás: YouTube / Netflix

 

Ezek közé az ámokfutók közé tartozik egy gyanús prédikátor (Robert Pattinson), illetve egy őrült házaspár (Jason Clarke és Riley Keough), amelynek tagjai modellek után kutatnak, és miután lefényképezik, ki is végzik őket. Pollock regényének beteges intenzitását és katartikusan mély emberi rémségeit Oliver Stone Született gyilkosok című filmjéhez és Cormac McCarthy könyveihez szokták hasonlítani.

A filmverzióban a fentebb említett színészek mellett játszik Haley Bennett (Zene és szöveg, A lány a vonaton), Bill Skarsgård (Az filmek, Deadpool 2.), Sebastian Stan (Amerika Kapitány filmek) és Mia Wasikowska (Alice Csodaországban, Bíborhegy) is. A Mindig az ördöggelt szeptember 16-tól a magyar nézők is láthatják a Netflixen, és a streamelős óriás már a magyar nyelvű előzetest is nyilvánosságra hozta hozzá.


(via Independent, moly.hu)