Március idusán tér vissza A besúgó a SkyShowtime-on

A nemrég Magyarországon is elindult streamingplatformon március 16-tól lesz elérhető a közönségkedvenc tévésorozat, amely eredetileg egy HBO-produkció volt.

A február 14-én immáron Magyarországon is elérhetővé vált SkyShowtime március 16-án visszahozza a nézőknek a közönségkedvenc A besúgó című tévésorozatot.

Forrás: HBO

Mint ismeretes, a 8 epizódos magyar sikerszéria akkor tűnt el az HBO Max kínálatából, amikor a Discovery megvásárolta a WarnerMediát, és létrejött a két céget egyesítő Warner Bros Discovery. Az új vezérigazgató, David Zaslav ugyanis szinte már a fúzió másnapjáén elindította költségcsökkentő intézkedéseit, mivel azt ígérte a befektetőknek, hogy 3 milliárd dollárt lefarag a médiavállalat költségeiből. Az HBO kreatív divíziója ezzel párhuzamosan több országban, így nálunk is befejezte a saját produkciók gyártását – egyáltalán nincs kizárva viszont, hogy a SkyShowtime-on bukkannak majd fel A besúgó új részei is, ha lesznek.

A besúgó mellett március 14-től hét helyi gyártású sorozat lesz elérhető a közép-kelet-európai régióban a SkyShowtime-előfizetők számára: többek között cseh, román és horvát sorozatok. Emellett még idén elérhetővé válik az előfizetők számára az első két SkyShowtime Originals alkotás, a cseh-szlovák koprodukcióban készült The Winner és a lengyelek Warszawiankája.

(a Media1 nyomán)