Minden, amit streamelni érdemes a héten - A Netflix, a Prime Video és az HBO Max kínálata

Jön a Fallout és Robert Downey Jr. sorozata, de akadnak még mellettük is érdekességek.

A 601-es járat eltérítése (Netflix)

Miután eltérítik a gépüket, két légiutas-kísérő megpróbál túljárni a merénylők eszén, miközben intenzív tárgyalások folynak égen és földön egyaránt. Kolumbiai sorozat - megtörtént események alapján. 

Mikor? - 04.10.


Nyitott ajtók – Börtönkísérlet (Netflix)

Ebben a realitysorozatban egy arkansasi büntetés-végrehajtási intézet seriffje radikális társadalmi kísérletbe kezd, hogy nagyobb mozgásteret biztosítson az elítélteknek.

Mikor? - 04.10.


Mit követett el Jennifer Pan? (Netflix)

Egy erőszakos bűncselekmény, amely megrázta a csendes kanadai várost: titokzatos emberek betörnek a vietnámi bevándorlók otthonába, terrorizálják a családot, és egyetlen tanúként a traumatizált lányt hagyják hátra. A szomszédok és barátok vendégszerető, nagylelkű és szorgalmas családként írják le a családot - hogyan válhattak célponttá?

Jenny Popplewell rendező dokumentumfilmje a rendőrségi kihallgatási felvételek és az érintettek vallomásai alapján olyan szövevényes eseményeket tár fel, amelyekre senki sem számított.

Mikor? - 04.10.


Szent Iván éjszakája (Netflix)

Álmok, remények, árulás és - remélhetőleg - megbocsátás. Más szóval: egy elég tipikus Szent Iván éj. Az új norvég minisorozatban Carina összetrombitálja a családját, ám a boldog összejövetel félresiklik, amikor régóta őrzött titkok kezdenek napvilágra kerülni.

Mikor? - 04.11.


A nagy utazás Ausztráliába (Netflix)

Ebben a Fülöp-szigeteki filmben egy nő, aki visszautasítja a rákos megbetegedése miatti kezelést, a férjével és legjobb barátnőjével egy tasmániai útra indul, hogy kipipálja a bakancslistáján szereplő pontokat.

Mikor? - 04.12.


Fakopáncs Frici a nyári táborban (Netflix)

Miután Fricit kirúgják az erdőből, azt hiszi, a Vú Hú táborban örökre otthonra talál – amíg egy felügyelő el nem kezd azzal fenyegetőzni, hogy bezáratja a tábort.

Mikor? - 04.12.


Papírvékony falak (Netflix)

Valentina egy mindent újrakezdő zongorista. A szomszédja, David egy zajokat gyűlölő feltaláló. Ebben a kapcsolatban a papírvékony fal segít a társkeresésben. Patricia Font filmje klasszikus spanyol romkom.

Mikor? - 04.12.


Lopás (Netflix)

Az orvvadászok megölik Elsa családjának rénszarvasait. A fiatal nő hamarosan rájön, hogy ha kiáll az igazáért, azzal csak a számi gyökerei iránti égő gyűlöletet táplálja. A megtörtént események inspirálta érzelmes dráma Ann-Helén Laestadius azonos című könyve alapján készült.

Mikor? - 04.12.


Fallout (Prime Video)

A Westworld széria két fő kreátora, Jonathan Nolan és Lisa Joy készített tévésorozatot a legendás Fallout videojáték franchise-ból!

Mikor? - 04.11.

A szimpatizáns (HBO Max)

Park Chan-wook 7 részes minisorozata Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye alapján készült, s főbb szerepeiben Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, az Emmy-díjas Sandra Oh és az Oscar-díjra jelölt Robert Downey Jr. látható – utóbbi több szerepben is.

A szimpatizáns egyszerre kémthriller és kultúrközi szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt.

Mikor? - 04.14.


Via: Boston.com