Mindenki szét van csúszva az Eufória 2. évadának új előzetesében

Január 10-én folytatódik az HBO sötét kamaszdrámája, amelyben a Zendaya által alakított főhősnő még nagyobb bajban van, de a többi karakternek is erősen bonyolódik a sorsa.

A két és félperces klip azzal indít, hogy Rue felkeres egy anonim függők számára létrehozott csoportot, ahol konfrontálódik a mentorával, Alival (akit már jól ismerhetünk a tavaly decemberben bemutatott különkiadásból). A lány ugyanis mindenhova egy nagy bőröndöt cipel magával, és később kiderül, hogy azért, mert már nem csupán függő – ő maga is drogkereskedő lett.

Új „állását” a lány egy új ismeretségnek köszönheti, aki egyúttal remek forrásnak bizonyul ahhoz is, hogy Rue maga is hozzájusson az anyaghoz – ami miatt természetesen az anyjával is folytatódnak a korábban is rendszeres balhéi. Mindeközben a még mindig csak 17 éves főhősnő barátnőjével, Julesszal való kapcsolata (pontosabban kapcsolatának megszakadása) miatt is folyamatosan vergődik.


De nemcsak Rue van bajban. A jelek szerint ugyanis valamiféle viszony alakul Cassie és Nate között, ezzel párhuzamosan pedig rendszeresek a konfliktusok Cassie és a lánycsapat többi tagja közt, és úgy tűnik, a Sydney Sweeney által alakított figura is kezd szétesni. De nincs a topon Maddy sem: ő azon mereng, hogy szívesen látná magát terhesen.

A hivatalos rövid ismertető szerint egyébként a második évad arról fog szólni, hogy „East Highland városának egybefonódó sorsai között a 17 éves Rue-nak meg kell találnia a reményt, miközben megpróbál szerelem, veszteség és függőség között egyensúlyozni”. Szóval – és ennek a rajongók minden bizonnyal nagyon örülnek – minden a régi kedvenc depressziós kamaszdrámánk folytatásában.


(via The Hollywood Reporter)

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna helyben megalakult zenekarukba.