Nagyot szólt a Gyilkos a házban 3. évadának premierje

A kritikusok legalábbis odáig voltak érte: 99 százalékon áll a Rotten Tomatoes nevű kritikaösszesítő oldalon.

A Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez főszereplésével készült krimivígjáték-sorozat harmadik évada kedden mutatkozott be a Hulun (nálunk a Disney+-on), ahol rögtön két részt tettek elérhetővé. Ahogy arról korábban már írtunk, az eddigi sztárvendégek (Tina Fey, Sting, Nathan Lane) után ezúttal Meryl Streep a széria nagy durranása.

Nyomozós podcastet vezető triónkat tavaly nyáron a második évad fináléjában azzal hagytuk magukra, hogy Charles (Martin) és Oliver (Short) régi dicsőségüket felelevenítve közösen visznek színre egy darabot a Broadwayen, ahol viszont a premieren gyilkosság történik a színpadon: megölik a Paul Rudd által alakított beképzelt színészt (ennélfogva Rudd a későbbiekben flashbackekben látható csak a sorozatban).


A harmadik évad nyitánya pedig nem túl meglepő módon pontosan itt veszi fel a fonalat, és az alkotók olyan jól bonyolítják a szálakat, hogy a kritikusok teljesen odáig voltak az eddigi epizódokért. A széria harmadik évada jelen pillanatban 63 kritika alapján 99 százalékon áll a Rotten Tomatoeson, ami azt jelenti, hogy

alig született róla kedvezőtlen bírálat.


És nem csak az újságírók, a nézők is nagyon szeretik az új Gyilkos a házban-részeket: ők összesítve 91 százalékra értékelik (szintén a Rottenen). A szakmai és nem szakmai közönség elsősorban azért szereti a sorozat harmadik évadát, mert nagyon jól, ugyanakkor meglepő módon használja ki Streep sztárstátuszát, ezenkívül üdítő újdonságot jelent a korábbi recepthez képest, hogy a karakterek ezúttal elhagyják az Arconia apartmanházat a Broadway kedvéért.


(via Looper)

 

Az első évadról és a második évad premierjéről írt kritikánk

Rejtélyes manhattani haláleset, újratöltve

A Disney+ indulásával végre nálunk is elérhetővé vált a Gyilkos a házban című krimivígjáték-sorozat, amiből a teljes első évad után június végén a második évadot nyitó két új epizódhoz is hozzájutottunk. Megnéztük, hogy tényleg olyan jó-e, mint amilyennek tűnik.

Tovább