Nézd meg Kit Haringtont első szerepében a Trónok harca után!

Havas Jon a népszerű fantasyszériát követően is egy sorozatban folytatja, méghozzá a Netflix Criminal: Egyesült Királyság című produkciójában, amit a magyar nézők is láthatnak.

Harington az antológiasorozatnak a szeptember 16-án érkező második évadában lesz látható, és annyit tudni a szerepéről, hogy egy olyan gyanúsítottat játszik, aki egy nőt manipulált. A Criminal: Egyesült Királyság ugyanis egy kihallgatószobában játszódik, ahol a londoni nyomozók borzasztó bűntényekkel vádolt embereket próbálnak sarokba szorítani.

Az antológiaszéria első évadában három esetet, azaz három epizódot láthattak a nézők, amelyekben többek közt olyan sztárok szerepeltek, mint David Tennant (Ki vagy, Doki?) vagy Hayley Atwell (Amerika Kapitány filmek). A most érkező második évad négyrészes lesz, és Haringtonon kívül vendégszerepel benne Kunal Nayyar (Agymenők), Sharon Horgan (Éjszakai játék) és Sophie Okonedo (Gyönyörű mocsokságok, Hotel Ruanda) is.

A Criminal: Egyesült Királyság állandó szereplője Katherine Kelly, aki a Haringtont és társait megizzasztó detektívet játssza – amely szerep nem idegen tőle, hiszen a Hazug című (kritikánk róla itt olvasható) szintén bűnügyi sorozatban is egy nyomozót formált meg. A most nyilvánosságra hozott előzetesből ugyan nem sok minden derül ki a sztoriból, de ettől függetlenül nagyon ígéretesnek tűnik.


(via NME)