Rég volt ilyen idegesítő figura, mint A kimenekítés 2-ben

A Netflix akciófilmjét szeretik a nézők, de van egy karakter, akitől a falra másznak.

A Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés 2. alapvetően jobb kritikákat kapott, mint az első rész, ám van egy olyan, frusztráló aspektusa, amire több néző is panaszkodik. Ebben a sztoriban Rake-nek egy édesanyát és két gyermekét kell kihoznia egy grúz börtönből. Az alapállás izgalmas, ám épp az egyik szereplő az, akivel sikerült gajra vágni a filmet.

A fogságba esett család tinédzser tagját, Sandrót (Andro Japaridze) ugyanis a filmtörténelem egyik legidegesítőbb karakterének nevezik a nézők.

Elsősorban azt elemik ki, hogy bár körülötte mindenki elhull vagy különféle sérüléseket szerez, ő mindig egy karcolás nélkül kerül ki a helyzetekből. Miként az egyik néző megfogalmazta:

„A kimenekítés 2. egyetlen bosszantó része az, hogy ezt a fickót egyetlen sérülés sem érte, miközben a családját megverték vagy lelőtték.”
Forrás: Netflix

 

Egy másik néző azt írta: „Gyűlölöm a hülye gyerekeket a filmekben, különösen egy komoly jelenetben. És ez a Sandro pont ilyen A kimenekítés 2-ben.”

De volt aki egyenesen ordított a tévéjével, mikor a srác jelenetei voltak.

még több irritáló figura

Még 7 idegesítő karakter a tévéből

Kedvenc sorozatainkban szándékosan vagy pont az alkotói szándék ellenére rengeteg az idegesítő figura – így múltkori válogatásunk után újabb pofozni való, gyűlöletes karaktereket találtunk.

Tovább

 

Más pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy Sandrót is érdemes lenne hozzáadni ahhoz a montázshoz, amin a legidegesítőbb karaktereket lehet látni.

(via Independent)