Richard Gere is átnyergel a tévésorozatokra, nem is akárhogy!

Ő is csatlakozott Michael Fassbender mellé a The Agency című kémthriller stábjába.

A Yellowstone-nal mennybe menő Kevin Costner és az 1923 című westernszériában igen emlékezetes alakítást nyújtó Harrison Ford után újabb hollywoodi nagyágyú próbálja ki magát a tévésorozatok világában: Richard Gere, a Pretty Woman és számos másik emlékezetes mozifilm sztárja a Paramount+ és a Showtime boszorkánykonyháján készülő The Agency című szériában lesz látható. A 74 éves sztárnak korábban mindössze egyetlen tévés munkája volt, az AnyaApaFiú című 2019-es BBC minisorozat.

Forrás: Franco Origlia/Getty Images

 

A The Agency a francia The Bureau című sorozaton alapul. A történet szerint egy Martian (Michael Fassbender) nevű fedett CIA-ügynök azt az utasítást kapja, hogy adja fel az addigi életét és hagyja abba a küldetését, azonnali hatállyal térjen vissza a londoni állomáshelyére. Ráadásul nem elég, hogy Martian karrierje és valódi identitása egymásnak feszül, a nagy szerelme, akit korábban elhagyott, ismét megjelenik a színen.

Richard Gere a CIA londoni főnökét alakítja majd, akinek igencsak rázós múltja van, mivel 8 évig szolgált fedett ügynökként.

Az első két epizód rendezője és a széria producere Joe Wright, a Büszkeség és balítélet-mozifilm és A legsötétebb óra direktora lesz. A sorozatban Jeffrey Wright is feltűnik majd Richard Gere és Michael Fassbender mellett.

(via The Wrap)