Sárkánnyal harcol a Netflixen a Stranger Things sztárja – Előzetes!

Millie Bobby Brown egy bajba került hercegnőt játszik a Damsel című fantasy kalandfilmben.

Új előzetest kapott a Juan Carlos Fresnadillo által rendezett Damsel, amelyben Millie Bobby Brown karaktere feleségül megy egy jóképű herceghez, de a sztori nem tündérmeseként folytatódik, kiderül ugyanis, hogy a hercegnőt fel fogják áldozni, és meg kell küzdenie egy sárkánnyal.

Az előzetesben a Robin Wright által alakított királynő hallható, amint közli Brown karakterével a tényállást:

Generációk óta a mi feladatunk, hogy megvédjük a népünket. Ma este tehát azon nők hosszú sorához csatlakozol, akik segítettek felépíteni ezt a királyságot... Az ár drága, de a jutalom is az".

A Netflix hivatalos szinopszisa:

"Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, csakhogy rájön, hogy a királyi család áldozatnak akarja használni, hogy visszafizessen egy ősi adósságot. Egy tűzokádó sárkány barlangjába vetik, és a túléléshez az eszére és az akaratára kell hagyatkoznia."

A 2024-ben érkező, Dan Mazeau által írt filmben Nick Robinson, Angela Bassett, Ray Winstone, Brooke Carter és Shohreh Aghdashloo is szerepel.

Brownról legutóbb októberben írtunk, amikor arról beszélt, hogy szeretné már lezárni végre a netflixes sorozatot, ami sztárrá tette.

Már alig várja a Stranger Things végét Millie Bobby Brown

A népszerű Netflix-sorozat Tizenegyesét alakító ifjú színésznő kész továbblépni, és már nagyon várja a széria végét, mivel saját bevallása szerint sok mindenben akadályozta.

Elevennek elege van

 

Via: THR