Schwarzenegger visszatér: a Netflixen debütál az új akciósorozata

Május 25-től lesz látható a Fubar, amelyben egy nyugalmazott CIA-ügynök rájön, hogy a saját lánya is hírszerző.

Kevin Costner Yellowstone-ja, Sylvester Stallone Tulsa Kingje és Harrison Ford 1923 című szériája után Arnold Schwarzenegger is beléphet abba az elitklubba, amelyben a '80-as éves a '90-es évek világhírű mozisztárjai évtizedekkel később a tévében is megismétlik a régi sikereiket.

A kaliforniai exkormányzó Fubar című új sorozatának premierje május 25-én lesz a Netflixen – ezt maga Schwarzenegger jelentette be hétfőn a hírlevelében. A 8 epizódból álló, műfaját tekintve akciókomédiának mondott új széria egy apáról (ő lesz Schwarzenegger) és a lányáról (a Top Gun: Maverickben szereplő Monica Barbaro) szól, akik rájönnek, hogy a másik is CIA-ügynök, és az egész közös életük egy nagy hazugság volt, ám most kénytelenek összeállni egy új bevetés erejéig. A sorozathoz már egy nyúlfarknyi előzetes is kijött, íme:

 

 

Maga Schwarzenegger így kommentálta az új sorozata hivatalos bejelentését:

Bárhová megyek, az emberek mindenhol azt kérdezik, hogy mikor fogok csinálni egy újabb olyan nagyszabású akcióvígjátékot, mint amilyen a True Lies volt. Nos, itt van. A Fubarban szétrúgom a seggeket és megnevettetlek – és nemcsak két órán keresztül, egy egész évadot kaptok. Öröm volt együtt dolgozni Nickkel, a Skydance-szel és a Netflixszel, hogy pontosan azt adhassuk a rajongóimnak, amire vártak.

A nyilatkozatban emlegetett Nick nem más, mint Nick Santora, A szökés című börtönszéria és a 2008-as Megtorló-mozifilm forgatókönyvírója, aki így kommentálta a Schwarzeneggerrel való közös munkát:

Arnold Schwarzenegger filmjein nőttem fel. Az apámtól szereztem mindig pár dolcsit, hogy rohanhassak a moziba, és láthassam a világ legnagyobb sztárját a vásznon. Ezért aztán hihetetlenül izgalmas számomra, hogy Arnold első televíziós projektjét készíthettem el forgatókönyvíróként. Mindig is csodáltam, hogy Schwarzenegger tud vicces is lenni, miközben még mindig szétrúgja a seggeket... Ezért akartam, hogy a Fubar egy szórakoztató CIA-s kémvígjáték legyen, szívbemarkoló akcióval vegyítve. Sőt, még annál is több!

A sorozat további szereplői között láthatjuk még Jay Baruchelt, Fortune Feimstert, Milan Cartert, Travis Van Winkle-t, Gabriel Lunát, Andy Buckley-t, Aparna Brielle-t, Barbara Eve Harrist és Fabiana Udeniót is.

(via Hollywood Reporter)