Squid Game: újra megelevenedik a rémálom

Újabb előzetes érkezett a Nyerd meg az életed: A kihívás című, a népszerű dél-koreai túlélősorozaton alapuló realityhez.

A hétfőn nyilvánosságra hozott trailer tanúsága szerint a minden idők legnagyobb nyereményével kecsegtető vetélkedőben

hátborzongatóan élethűen sikerült rekonstruálni az eredeti sorozat világát,

így a játékosok tényleg úgy érezhetik, hogy a Squid Game kegyetlen falanszterébe csöppentek.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a november 22-én érkező realitybe 456 embert válogattak be a világ minden tájáról, akik 4,56 millió dollárért versenyeznek majd (ez a tévétörténelem eddigi legnagyobb nyereménye). A játékok a Nyerd meg az életedben látott véres kihívásokat követik – azzal a különbséggel, hogy itt szerencsére nem meghalnak, hanem egyszerűen kiesnek a vesztesek.


Ezzel együtt annak idején nagy port kavart (ahogy arról ebben a korábbi cikkünkben már írtunk), hogy több játékos is megkereste a sajtót, és arról panaszkodtak,

hogy úgy bántak velük, mint az állatokkal, és más szempontból is embertelenek és veszélyesek voltak a körülmények a vetélkedő felvétele során (ezt később a Netflix cáfolta).

A most nyilvánosságra hozott előzetesben mindebből természetesen semmi sem látszik, minden versenyző nagyon lelkes, és igazi flash-ként élik meg, hogy ott lehetnek. A sorozat világának rendkívül élethű felidézése egyébként

az egyszerű nézőnek is nagyon betalál, így mi például kifejezetten elkezdtük várni ezt az érdekes kísérletet.


(via The Hollywood Reporter)

 

Ez is érdekelhet

Több baj is van a Squid Game realityvel

Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ez szép és jó lesz. Túl nagy falat, hogy technikailag megugorható legyen.

Tovább