Visszatér Beavis és Butt-head, öregen és lepukkanva - KÉPEK!

De új sorozat is készül a kilencvenes évek két rajzolt idiótájának főszereplésével.

A Paramount tavaly februárban jelentette be, hogy a 90-es évek két ikonikus, rajzolt idiótája saját streaming oldalukon, a Paramount+-on visszatér egy egész estés rajzfilmben. Az eredeti sorozat 1993 és 2011 között futott, nyolc évadon és 222 részen keresztül, majd 1996-ban egy filmet is bemutattak Beavis és Butthead lenyomja Amerikát címmel. Az új filmben a szereplők idősebbek, érettebbek lesznek, mondták akkor. Sok-sok hónapnyi hallgatás után az eredeti sorozatot is alkotó Mike Judge Twitteren mutatta be az "idősebb és érettebb" Beavist és Butt-headet: mindkettejüket eléggé megviselték az elmúlt évtizedek, mert jócskán lepukkantak, és gyanítható, hogy nem lettek okosabbak, sem kifinomultabbak.

Beavis és Butt-head idén visszatér egy vadonatúj filmmel és még többel a Paramount+-on. Még nincs pontos dátum, de hamarosan. Szükségük van egy kis időre, hogy újra formába lendüljenek.

Az a bizonyos "még több" egy új sorozat lesz, szintén a kivénhedt elmebajnokokkal. 

A szokásos tiszteletkörök mellett (ki a büszkébb, hogy csodálatos emberekkel dolgozhat) jó hír, hogy Judge másik nagy sikere, az 1997 és 2010 között futott Texas királyai című rajzfilmsorozat újjáélesztésén is dolgozik.

(Forrás: Uproxx)

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.