A pornóoldalakon is népszerűek a Bridgerton szereplői

A sikersorozat szexjelenetei a különféle pornóoldalakra is felkerültek. A Netflix jogi csapatai harcban állnak.

A Bridgerton című romantikus sorozat az elmúlt hónap egyik legnagyobb streamingszenzációja (írtunk róla mi is), közel 63 millió háztartásban követik, és férfi főszereplőjét már a következő James Bondként emlegetik. A széria nem csak a színvak, illetve „színtudatos” castingja miatt különleges, de a szexjeleneteivel is kitűnik az ebből a szempontból inkább konzervatívnak számító kosztümös sorozatok mezőnyéből.

Ezek a jelenetek a különböző pornóoldalakon is népszerűek, a The Sun beszámolója szerint több százezer megtekintést értek el, mielőtt a Netflix fejesei észbe kaptak volna. A streamingóriás folyamatosan figyelmezteti a jogsértésre az érintett oldalakat, és a felhívás nyomán az illegálisan feltöltött klipek jelentős részét le is vették, de nem az összeset.

A lap tudósítása szerint a színészek sem örülnek neki, hogy jeleneteik obszcén pornófilmek közt tűnnek fel. A The Sun forrása úgy fogalmazott, hogy az eset különösen a két fiatal sztárt, Phoebe Dynevort és Regé-Jean Page-t zaklatta fel, akik „életük szerepére szerződtek, és nem egyeztek bele, hogy ilyen formában használják ki őket.”

Dynevor korábban így nyilatkozott a sorozat korhatáros pillanatairól:

Soha nem érződött úgy, hogy a szexjelenetek célja csak annyi lenne, hogy legyenek szexjelenetek a sorozatban. Hozzátartoznak a történethez, Daphne szexuális evolúcióját mesélik el, ezért fontos volt, hogy a megfelelő módon csináljuk meg őket.”

Természetesen nem a Bridgerton az első sorozat, amelyet a pornóoldalak kitüntető figyelemben részesítenek. A Trónok harca sikamlósabb képsorai is felkerültek a korhatáros tartalmak közé, legutóbb pedig a Hulun futó Normális emberek jutott hasonló sorsra. Utóbbi esetben a producer felszólítására a PornHub törölte a videókat.

A kalózkodásért egyébként akár 10 év börtön és felső határ nélküli pénzbírság is kiszabható.

via: IndieWire, The Sun