Az idei nyár sem telik el szuperhősök nélkül

De jó hírünk van azoknak, akik már unják a Marvelt és a DC-t: Charlize Theron halhatatlanjainak a Netflixre érkező csapata az Image Comics lapjairól lépett elő.

A streamelős óriás július 10-én mutatja be a The Old Guardot, amely hangulatában és sztorijában is különbözik a szokványos szuperhősfilmektől. Egy zsoldoscsapatot ismerhetünk meg, akiket a most nyilvánosságra hozott előzetesben rögtön láthatunk bevetés közben is.

A Charlize Theron által vezetett egységet a klip elején halomra lövik – ők azonban meglepő módon nem halnak meg. Andy és emberei ugyanis halhatatlanok, és már évszázadok óta köztünk vannak.

Andy éppen beszervez egy új tagot, így kvázi az ő szemén keresztül ismerjük meg a főhősöket, ezzel párhuzamosan viszont kiderül, hogy a csapat lelepleződött, és halhatatlanságuk nem titok többé.

Theronon kívül a filmben szerepel Chiwetel Ejiofor (Gyönyörű mocsokságok, 12 év rabszolgaság), a belga Matthias Schoenaerts (Bikanyak, Vörös veréb), KiKi Layne (Ha a Beale utca mesélni tudna) és Harry Melling, azaz a Harry Potter Filmek Dudley Dursley-je is. A rendező Gina Prince-Bythewood (A méhek titkos élete), a forgatókönyvet pedig az eredeti képregény szerzője, Greg Rucka jegyzi, szóval akár még valami jó is kisülhet a dologból.


(via Consequence of Sound)