A Breaking Bad sztárját a Black Mirror új évadának forgatásán látták sündörögni

Aaron Paul is csatlakozott a jelek szerint a 6. évadánál járó, kultikus sci-fi széria stábjához.

Minden jel arra mutat, hogy megkezdődött a Black Mirror hatodik évadának forgatása, Aaron Pault ugyanis kiszúrták a rajongók, amint az Egyesült Királyságban, a kelet-sussexi Rye környékén forgat egy jelenetet a Netflix kultikus sorozatához. A Breaking Bad sztárja Kate Marával szerepel együtt az új évad első epizódjában. Bár egyelőre nem sokat tudni arról, kiket alakítanak majd, az Aaron Paulról készült lesifotók tanúsága szerint a színész kissé ódivatú ruházatot visel, és egy régi pick-up teherautóban ül - úgy tűnik tehát, hogy történet a múltban játszódik.

Bryan Cranston és Aaron Paul a Breaking Bad c. sorozatban (forrás: PORT.hu)

 

A helyiek Rye-ban azt mondták a The Sun bulvárlapnak, hogy a Black Mirror stábja fenekestül felforgatta a város életét a forgatás ideje alatt. Az egyik lakó beszámolója szerint teljesen átalakították a jól megszokott utcaképet:

A parkolóhelyeket felszámolták, és a filmes stáb elkezdte megtisztítani az utat mindentől, ami angol városként azonosította a helyet. Láttuk, hogy amerikai útjelző táblákat helyeztek ki mindenhol, aztán dobozokkal és halászhálókkal teli ládákat pakoltak ki a Mermaid Street-tel szemben lévő kávézó körül. A kávézóból horgászboltot csináltak, a régiségboltból pedig könyvesboltot. Mindenki láthatta, mi történik, nagyon izgalmas volt az egész. Aztán megérkezett Aaron Paul és Kate Mara...

A Black Mirror antológiasorozat rajongói már három éve várják tűkön ülve az új évadot, és igen bosszúsak voltak legutóbb, mivel az ötödik évad mindössze három epizódból állt. A Variety szerint az új évadban az első három epizódjában Aaron Paul, Kate Mara, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton és Anjana Vasan szerepelnek, az évad további részeiben pedig számos további ismert színészt is láthatunk majd.

(via Ladbible.com)