A Farm VIP újabb kiesője Vajtó Lajos, aki nagyon boldog

Az üzletember hat kilót fogyott a játék alatt, és sok minden átértékelődött benne.

A TV2 reality műsorának legújabb kiesője, Vajtó Lajos a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy megtisztelő volt számára, hogy a piros csapat kapitánya lehetett. “Erős karakterek és jó játékosok alkották azt.

Nem véletlen, hogy a csapatjátékok összesítéseként is győztesként jöttünk ki. Megítélésem szerint a Farm VIP legerősebb női és férfi játékosa is közülünk való. Bízom benne, hogy a végső győztes is piros játékos lesz.

Ami engem illet, a kiesésem szimbolikus, hiszen a csapatjátékoknak már vége lett. Öröm volt itt lenni, miként öröm most távozni is”.

 Vajtó Lajos és Demcsák Zsuzsa
Forrás: TV2 Sajtószoba


Miként mondta, reggel öt órától este tízig folyamatosan dolgoztak, gyakran éhesen, negyven fokban, így nem csoda, hogy olykor elszabadultak az indulatok, és volt, amit túlreagáltak, de idővel megszépülnek ezek az emlékek.

“Értelemszerűen mindebből csak egy-két kocka kerül a néző elé, így aztán az is érdekes lenne, ami kimaradt a Farm VIP-ből”

– tette hozzá.

Vajtó igazából örül, hogy visszatérhet a családjához, mivel már nagyon hiányoztak neki, ahogy az otthoni körülmények is:

“A farmon felértékelődött bennem a szeretteim jelenléte, az értékek és a higiénia fontossága, valamint mindaz a munka, amit a városi ember készen kap az asztalára”.

(via Blikk)