A Jóbarátokban majdnem Tom Hanks is szerepelt

A sztárnak egy nagyon vicces vendégszerepe lett volna, de egy filmforgatás miatt sajnos nemet kellett mondania.

A Forrest Gump sztárjának Sandy, a férfi dadus szerepét ajánlották fel, akit a sztori szerint Ross és Rachel vesznek fel, hogy vigyázzon Emmára. A szóban forgó epizódban, a 9. évad hatodik részében Ross nem igazán repes az örömtől, hogy egy férfi lesz a gyereke bébiszittere, de aztán Sandyvel egy nagyon hasznos és sok mindent feltáró beszélgetést folytatnak.

Arról, hogy Sandyt Tom Hanks alakította volna, Freddie Prinze Jr. mesélt, aki végül megkapta a szerepet a sztár helyett.

„Eredetileg nem én lettem volna Sandy. Tom Hanksnek ajánlották fel a szerepet. De nem ért volna oda időben a forgatásra egy film miatt”

– mondta a színész.

„Szóval az ügynököm felhívott, és megkérdezte, hogy benne akarok-e lenni a Jóbarátokban. Én meg persze igent mondtam, még úgy is, hogy a forgatás már másnap volt” – tette hozzá Prinze Jr., aki azt is elmesélte, hogy a legnehezebb része az volt a szerepének, hogy el kellett játszania a Greensleeveset. Ezt a produkciót a színész négy órán át gyakorolta.

A Jóbarátok rajongók egyébként ezen az érdekes kis infón kívül annak is örülhetnek, hogy a múlt héten hivatalosan is megerősítették, amit már eddig is rebesgettek: hogy David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és Matthew Perry készül valami közös produkcióra a sorozat 25. évfordulója alkalmából – a hat jóbarát minden bizonnyal egy HBO különkiadás kedvéért áll össze.


(via Independent)