A Simpson családnak ötven indoka is van arra, hogy az amerikaiak miért ne szavazzanak Trumpra

És most mind az ötvenet fel is sorolják egy vicces egyperces klipben, amit a Treehouse of Horror című halloweeni különkiadáshoz készítettek az alkotók.

Október 18-án kerül adásba a Fox csatornán A Simpson család idei halloweeni különkiadása, a Treehouse of Horror XXXI, és mivel az amerikaiak számára ebben az évben nincs semmi félelmetesebb a november 3-i elnökválasztásnál, az alkotók forgattak a műsorhoz egy Trump tematikájú egyperces kis kedvcsinálót (ami vélhetően majd a teljes adásban is benne lesz).

A kisfilmben azt láthatjuk, hogy Homer éppen szavazni készül, ám kissé bizonytalankodik, mire beállít a fülkébe nagyobbik lánya, Lisa, aki azt mondja neki, hogy mielőtt behúzná az ikszet, gondolja csak át, mi minden történt az elmúlt négy évben. A tanácstalan családfőnek erre rögtön a 2017-es Oscar-gála blamázsa jut az eszébe, de lánya szerencsére kisegíti.

Ekkor elkezd futni egy ötven tételből álló lista a képernyőn, amely azt sorolja fel, hogy milyen gyalázatos dolgokat művelt Donald Trump amerikai elnök 2016 óta, azaz hogy miért nem kéne újraválasztani. A sorok sajnos nagyon gyorsan peregnek, de a Variety újságírói szerencsére kigyűjtötték nekünk mint az ötven dolgot.

A gyerekek ketrecbe zárásától kezdve a mexikói bevándorlók erőszaktevőnek bélyegzésén át a fertőtlenítőivásig van itt minden. A Simpson család alkotói felróják az elnöknek azt is, hogy nem tudja rávenni a First Ladyt, hogy megfogja a kezét,

hogy szupertitkos dokumentumokat lobogtatott egy étteremben, hogy derék embereknek nevezte a fehér felsőbbrendűséget hirdetőket, hogy azt mondta Megyn Kelly műsorvezetőre, hogy vér folyik a micsodájából, de azt is, hogy Trump egyszer gúnyt űzött egy testi fogyatékkal élő riporterből.

Aki nem hiszi el ezeket a valóban abszurdnak tűnő dolgokat, egyszerűen guglizzon rá, hiszen mindegyik valóban megtörtént! Akit pedig érdekel a teljes bűnlajstrom, az ide kattintva böngészheti át.


(via Variety)