A Trónok harca utolsó részében a papírpohár után egy vizes palackot felejtettek a jelenetben

Aki az elviteles kávét itta, biztos megszomjazott rá.

A „papírpohár”-gate után a Trónok harca legeslegutolsó (a nyolcadik évad hatodik) epizódja sem telt el béna baki nélkül. Daenerys után ezúttal Samwell Tarly volt az áldozat (vagy a tettes?), akinek a bal lába mellett felbukkant egy palackos ásványvíz a SPOILER! (most már csak) hat királyság sorsáról döntő kulcsfontosságú jelenetben.

Az újabb hiba elég rosszul jött az alkotóknak, hiszen már a múltkorin is rengeteget rágódott az internet népe, ráadásul a záró évadot úgy, ahogy van, utálják a nézők: már jóval egymillió aláíró fölött jár az az online petíció, amit azért indítottak a rajongók, hogy forgassák újra a szerintük rosszul sikerült nyolcadik szezont.

Jó hír a fanyalgóknak, hogy soha többet nem kell Trónok harcát nézniük, hiszen az Egyesült Államokban vasárnap este, Magyarországon hétfőn hajnalban adásba került epizód volt az utolsó a fantasysorozatban. Bár pár éven belül érkeznek a spin-offok, szóval könnyen lehet, hogy azok is ekkora érdeklődést generálnak majd – főleg, hogy az egyik előzményszéria főszereplője nem kisebb sztár lesz, mint Naomi Watts.

A Trónok harca utolsó részéről a port.hu hamarosan saját kritikával jelentkezik, sőt a következő podcastünkben is érintjük a témát. Addig is olvassátok a sorozat korábbi bakijait listázó cikkünket, amelyből kiderül, hogy az eddigi évadokban is voltak bőséggel hibák, csak valamiért azok nem kavartak ekkora port.


(via Independent)