Bántalmazó kapcsolatáról beszélt a Celebrandi szereplője

Jázmin Viktória az exeiről és a traumáiról mesélt az RTL műsorában.

Jázmin Viktória még a szüleinek sem beszélt a bántalmazásokról, most Puskás-Dallos Boginak és Petinek megnyílt a Celebrandiban.

„Tök aranyos befont copfban volt a hajam. Elkapta a hajamat és letiport a földre, és konkrétan ordibált velem. Tíz százalékon volt a telefonom, zokogtam, sírtam, nem tudtam, hogy mit csináljak. Menjek oda haza, aki éppen letiport a földre?!”

- mesélte a történeteket. De, mint kiderült, volt olyan kapcsolata is, ahol nem tettlegesen, hanem verbálisan bántalmazta az akkori párja. Erről azt mondta, olyan volt, mintha szurkálnák a szavak, és ő végül „elvérzett”.

 

Jázmin, akiből akár egy érintés is előhozhatja a traumát, arról is beszélt, miért csak most meséli el a történeteket:

„Először nem akartam ezekről beszélni, mert úgy voltam vele, hogy így fognak tekinteni rám, meg elítélnek. De utána úgy döntöttem, hogy igazából én is egy vagyok a sok közül, akikkel ilyen megtörtént, és leszek én az, aki elmondja egy műsor keretében – lehet, hogy valakinek ez segíteni fog.”

A műsor folytatásában Puskás-Dallos Peti azon aggódott, hogy nehogy őt is lesmárolja Köcse György, aki neki is megmutatta, hogyan hódította meg választottját a Dirty Dancing kultikus táncjelenetével.

 

A Celebrandi ma 20:10-kor jelentkezik új résszel, melyből kiderül, hogy vajon Schumacher Vanda joggal aggódott-e, hogy partnere nem megy el a randira (eláruljuk: nem).

 

(via RTL)