Botrányos spoilerezés után az idei Nyerő Páros: Megyeri Csilla és Molnár Zsolt

Az RTL Klub már a szavazás lezárása előtt lelőtte a poént a Facebookon.

 

A Nyerő Páros utolsó adásában Törőcsik Daniék, Muri Enikőék és Megyeri Csilláék egy különleges feladatban mérettetek meg: virágokként álltak párba, hogy megküzdjenek a természet erejével. A Muri Enikő-Tóth Szabi páros azonban 26 perc után feladta.

 

 

Az is kiderült, hogy mi történt a kiesőkkel: Hódi Pamela, miután elhagyta a villát, nekilátott az otthoni teendőknek. Lotfi Begi és Réka kapcsolata azonban átalakulóban van: „költözöm” – mondta lány, mire Begi úgy reagált, hogy ebből biztos szalagcím lesz.

 

 

A végső összecsapás Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, valamint Törőcsik Dani és Bíró Bea közt zajlott: a fiúk gyorsaságát és a lányok memóriáját tesztelték a műsorvezetők.

 

 

A két döntős pár közül végül a korábban kiesett párok szavazással választották ki, ki lesz 2022-ben a Nyerő Páros győztese.

 

A győztes pár, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt azt is elmondták, hogy házépítésre költik a nyereményt. A lakásavatóra mindenkit meghívtak.

 

 

A nézők mindeközben jogosan háborodtak fel, hiszen az RTL Klub Facebook-oldalára 22:05-kor kitettek egy posztot arról, hogy Bíró Bea és Törőcsik Dani lett a második helyezett, viszont a műsor és a szavazás még félórán át tartott, így nem volt nehéz kitalálni, ki lett a Nyerő Páros. A posztot nem sokkal később törölte a csatorna, és végül a megfelelő időpontban újból élesítették.

 

Forrás: Facebook/24.hu

 

Sebestyén Balázs közben már új műsorára készül, hiszen hétfőn indul a Celeb vagyok, ments ki innen!, így Vadon Janira cserélte Kabát Petit, akinek a teljesítményét hármasra értékelte.

 


(via RTL, 24.hu)