ByeAlex mentoráltja nyerte a túldrámázott 10. X-Faktort

Szombat este véget ért a jubileumi tizedik X-Faktor, a győztes pedig ALEE lett. Íme a finálé legjobb pillanatai.

Öt héten keresztül zajlott az RTL Klub zenei tehetségkutató műsora, amelynek győztese ByeAlex mentoráltja, ALEE lett.  Az utolsó adásba Ferenczi Kamilla, Kocsis Paulina és Alee jutott, akik négy-négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát. A nézők már a produkciók közben szavazhattak. Miután mindhárom versenyző előadta az első két dalát, leállították a szavazást, és így a fináléból kiesett és harmadik helyen végzett Ferenczi Kamilla.

A versenyben maradt két versenyző Kocsis Paulina és Alee pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján ALEE lett az X-Faktor 10. jubileumi évadának győztese.
Az X-Faktor 2021 döntőjében 729 129 érvényes szavazat érkezett.

 A döntőben Alee és Paulina is saját dalaival (is) szerepelt a két versenyző, már eddig is nagyot futott a youtube-on, Alee  Nincsen gond című száma 6,9 millió megnézésnél tart, míg Paulina Ajándéka 3,1 milliónál. A mentoros duetteken kívül mindkét versenyző saját dalait énekelte a fináléban. A győztes "dal" pedig Alee EyEy című száma volt. A youtube-os eredmények azért is szépek, mert a 10. X-Faktor első adásaiban a show-t  Gáspár Laci és Csobot Adél beszólásai és könnyei vitték el.

Az már más kérdés, hogy a jubileumi adás mennyire szólt a tehetségekről és mennyire a zsűriről - pontosabban a mentorokról -, de úgy tűnik, hogy semmilyen műsor nem adható már el celebharc nélkül.