Családi filmek vasárnapra

Bár holnap már iskola, vagy óvoda, azért ne szomorkodjál, mert ma még egész nap nézheted a kedvenceidet a tévében. És egészen estig!

Barbie Sellővarázs

Minimax - szeptember 8., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie "Brooklyn" Roberts, Barbie "Malibu" Roberts és testvérei, Skipper, Stacie és Chelsea káprázatos vízalatti kalandja során sellőkké változnak, hogy megmentsék Pacifica világát. Megtanulják, hogyan találják meg belső erejüket és megtapasztalják, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a tenger feletti és a víz alatti világ között.

 

A Madagaszkár pingvinjei

Moziverzum - szeptember 8., 9.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el _ talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül...

 

Bajkeverő majom 2: Kövesd a majmot!

Minimax - szeptember 8., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A világ legkedveltebb és legkíváncsibb majma visszatér! Jön a "Bajkeverő majom: Kövesd azt a majmot!", amely népszerű sorozatunk izgalmas folytatása. Csatlakozz George-hoz és a sárga kalapos Tedhez, és nézd meg, hogyan juttatják vissza családjához Kaylát, a honvágyas elefántot egy őrült kaland során. A furcsa hármas komikus kalamajkákba keveredik, változatos szereplőkbe botlik, végül pedig kiderül, hogy családunknak, barátainknak és elhatározásunknak köszönhetően tulajdonképpen bármit elérhetünk.

 

Az erdő kapitánya

Magyar Mozi TV - szeptember 8., 13.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főszereplői Kerek Erdő állatai. Az Erdő nyomozó főfelügyelője Eleméri Ede tizedes és kollégája, Góliát, a titkosrendőr már régóta próbálkoznak Zero, a veszedelmes bűnöző macska elfogásával. Hihetetlen kalandok végén az akció sikerül is, kézre kerül a rettegett gonosztevő.

 

Grimm meséiből: Hamupipőke

m2 / Petőfi TV - szeptember 8., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kedves és szorgalmas árvalány, aki mostohaanyjával és annak lányával lakott régi udvarházukban. A két gonosz nő mindent elkövetett, hogy az árva életét megnehezítse. Koszos, foltos ruhában járatták a kislányt és állandóan dolgoznia kellett, míg mostohatestvére szép ruhában páváskodott. Ám egyszer Hamupipőke egy kedves, fiatal vadásszal ismerkedett meg az erdőben, majd híre jött, a király fia, a herceg házasodni készül. Az udvarba várják az ország hajadonait, ahová Hamupipőke is szeretne elmenni…

 

Addams Family 2.

Moziverzum - szeptember 8., 17.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér az animációs vígjáték folytatásában, az Addams Family 2.-ben. A vadiúj filmben Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele, kacagtató következményekkel. Ugyanis bármerre is járnak, nem tagadják meg jól ismert, rémisztően különc önmagukat.

 

Lilian hercegkisasszony és a kis egyszarvú

m2 / Petőfi TV - szeptember 8., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ismét találkozhatunk Lilian hercegkisasszonnyal és az ő legkedvesebb barátaival. Pinkóvia, az ország, ahol ők élnek az egyik legrózsaszínűbb és legboldogabb hely a világon _ legalábbis Lilian szerint. Azonban a itt lakó manók megelégelik a tündérek viselkedését és úgy döntenek, hogy elköltöznek Pinkóviából. A csalódott hercegkisasszony szeretné megakadályozni, hogy a manók másik országot keressenek, így megkéri a többi tündért, hogy adjanak egy bocsánatkérő műsort és ígérjék meg, hogy ezentúl segíteni fogják Pinkóvia lakóit, ám a tündérek nem látják értelmét. Pedig az ország sorsa múlik rajta, így Lilian ravasz tervet eszel ki, hogy rábírja a többieket a szereplésre.

 

Visszatérés Óz birodalmába

TV2 Kids - szeptember 8., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger Stanton Baum regénye alapján! Alighogy visszatért Óz birodalmából, máris új kalandba csöppen Dorothy. A szivárványon keresztül a régi barátja, a Madárijesztő kér tőle segítséget. Totóval a kezében a kislány visszatér Óz földjére, ahol gyorsabban telt az idő, mint otthon. Ráadásul a gonosz nyugati boszorkány testvére, az Udvari Bolond át akarja venni a hatalmat, és sötétségbe akarja borítani Óz földjét. Még Glinda, a jóságos északi boszorkány, a béke őrzője is képtelen szembeszállni vele. Dorothy az egyetlen reményük.

 

Ferdinánd

Moziverzum - szeptember 8., 18.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...

 

Pokémon – Pikachu, a detektív

TV2 Kids - szeptember 8., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tim, a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja. Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villám alakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! A neve: Pikachu. Így miközben Tim eltűnt apját keresi, Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, milyen kiváló detektív. Ez a teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.