Dokusorozat készült az emberhúsról fantáziáló Armie Hammerről – TRAILER

A sötét szexuális fantáziáiról és nők ellen elkövetett erőszakosságáról hírhedt színésznek a családja is sötét titkokat rejt.

Armie Hammer hatalmasat bukott, amikor tavaly,  a Twitteren kiszivárogtatott privát üzenetekből kiderült, hogy brutális szexfantáziái mellett kannibalizmusról is álmodozik, majd a a szivárogtató Effie nevű nő azt állította, a színész négy órán át erőszakolta, közben többször a falhoz verte a fejét, és ostorral ütötte. Később, egy januári interjúban Hammer egykori barátnője, Paige Lorenze vádolta a színészt, hogy agresszív szexuális kapcsolatra kényszerítette őt, és egy alkalommal késsel egy A betűt vésett a medencecsontja környékén a bőrébe. Hammer tagadta a vádakat, azonban karrierje pillanatok alatt összeomlott, jelenleg  egy kajmán-szigeteki szállodának dolgozik, ahol üdülési jogokat értékesít.

"Arról fantáziálok, hogy valakivel előbb bebizonyíttatom a szerelmét és az odaadását, majd éjszaka egy nyilvános helyen megkötözöm, és szabad felhasználásra bocsájtom a testét."

A Discovery a három részes, House of Hammer című dokumentumsorozatban dolgozza fel a színész töndöklését és bukását, illetve családjának sötét titkait. Az előzetesben a fentebb idézett kijelentés mellett egy hangfelvételt is hallhatunk, amelyben ezt mondja:

A fogadásom arról szólt, hogy megjelenek a lakásodon, megkötözlek és mozgásképtelenné teszlek, és azt csinálhatok a tested minden egyes lyukával, amit csak akarok, amíg nem végzek veled.

A doku bemutatja azt az üzenetet is, amelyben Hammer állítólag azt írta egy nőnek, hogy ő "100%-ban kannibál", és egy kézzel írt cetlit, amelyen az áll:

"Kiharapom belőled a szart".

Casey Hammerrel,  Armie Hammer nagynénje és az olajüzleteivel vagyonossá vált Armand Hammer unokája, hivatalosan tanácsadóként működött közre Elli Hakami és Julian P. Hobbs rendezők mellett.

Azon vagyok, hogy felfedjem a Hammer család sötét, csavaros titkait.

Ugyanis nem csak Armie Hammer keveredett botrányba a família tagjai közül: 1920-ban a színész ükapját, Julius Hammert első fokon emberölésért ítélték el, miután az esküdtszék bűnösnek találta, mert abortuszt hajtott végre egy orosz diplomata felesége, aki belehalt a műtétbe, 1955-ben Julian Hammer, Armand Hammer fia megölt egy férfit Los Angeles-i otthonában egy szerencsejáték-tartozás miatt, de önvédelemre hivatkozva ejtették a vádat. Casey Hammer 2015-ben megjelent könyvében azt írta, hogy apja, Julian, szexuálisan zaklatta őt gyerekkorában.

Jason Sarlanis, a Discovery bűnügyi és oknyomozó tartalmaiért felelős vezetője nyilatkozatában belengette, hogy a dokusorozatban "nyugtalanító részleteket" és "baljós titkokat" fednek fel a család történetéből, a színész életéből.

Ha a Hammer családról van szó, az Armie Hammer ellen az elmúlt években felhozott nemi erőszak és visszaélés vádjai csak a jéghegy csúcsa. A House of Hammerben igazán felkavaró részleteknek és baljós titkoknak lehetünk szemtanúi, amelyeket a pénz és a hatalom sem tudott örökre elrejteni. Ez a dokumentumfilm fontos platformot biztosít azoknak a hihetetlenül bátor nőknek, akik előálltak, hogy megosszák történeteiket, és reméljük, hogy bátorságuk másokat is arra inspirál, hogy folytassák az értelmes párbeszédet a társadalomban tapasztalható visszaélésekről.

(Forrás: Variety)

Címlapkép: Mike Coppola / Getty Images