Drágám, add az életed!: Kellett ez nekünk, mint fuldoklónak a beöntés!

Öt év után tért vissza a Drágám, add az életed!, hogy harmadvonalbeli celebek és párjaik ugráljanak a színpadon, miközben Köllő „Luxusfeleség”Babett beszólogat nekik, de legalább Tilla is ott van.

Íme, így működik a celebség. Vajna Timit, született Palácsik Timeát úgy ismertük meg, hogy Damu Roland barátnője lett, majd még jobban megismertük, amikor hozzáment Andy Vajna milliárdos producerhez és kaszinótulajdonoshoz. Timinek van egy húga, a Palácsik Lilla, akiről nem tudjuk, hogy mihez ért, de Timi húga, és rendszerint ráér, így meghívják műsorokba, de itt nincs vége. Palácsik Lillának van egy pasija, Visváder Tamás, aki történetesen Vajna Timi fánkozójának volt az üzletvezetője, ő is ráér, így őt is meghívják műsorokba, vagy talán ő maga jelentkezik. Ők a celebek, ha nem is az első vonal, a kereskedelmi tévézés jelentős részben rájuk épül, ahogy azt a Drágám, add az életed! is pompásan illusztrálja.

Forrás: TV2

 

A műsort öt éves tetszhalálból hozta vissza a TV2, és a lényege, hogy a feleségek, barátnők licitálnak a párjuk teljesítményére

olyan herkulesi feladatokban, hogy mennyi idő alatt tud egy csomó kempingcuccot egy csomagtartóba begyömöszölni vagy milyen gyorsan csavar be öt villanykörtét!

A nyertesek 300 pontot kapnak, ami nem hangzik túl inspirálónak, ráadásul csak a licitnyertes pár adja elő a kunsztot, nem az egy héten át egymással vetélkedő négy pár mindegyike – bár a hét végére ilyet is ígértek, és állítólag újítás, hogy most a pasik is licitálhatnak, ami színtiszta őrület. Ezen a héten a Palácsik-Visváder gigasztár páros mellett még az operettszínházas Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, a zenész Bódi Csabi és Bódi Gina mellett Gáspár Bea és az ő pártfogoltja/férje, Gáspár Győző versenyez, és furcsa világ az, ahol Gáspár Bea a legismertebb arc és az, aki a legtöbbet tette le eddig az asztalra.

Az Ábel Anita és Csonka András párost váltó Till Attila és Köllő Babett igyekszik mindezt egyrészt mederben tartani, másrészt folyamatos gesztikulálással és emelt hangerővel mozgásban tartani, a versenyzőket motiválni.

Tilla elképesztő profi, nem is tudom, honnan veszi ehhez a lelki és érzelmi töltetet, mert akármilyen csapnivaló az adott műsor, ő jól vezeti – az más kérdés, hogy MINEK.

Köllő „Luxusfeleség”Babett már más kérdés. Tudjuk be a rutintalanságnak, hogy mindent túlgesztikulál, és az adás végén valószínűleg fájhatott minden arcizma, mert mintha túlmozgásos kétéveseknek próbálta volna magyarázni a relativitáselméletet, olyan műsort vágott le az arcával, és arról sem tehet, hogy nincs kellemes hangszíne, nyilván a rémes ruhát sem ő választotta, de néha elég bizarr beszólogatásai voltak, például Gáspár Győző asztmájával kapcsolatban. Az is lehet persze, hogy ez volt a rendezői utasítás, bár kétlem, hogy volt rendező.

Merthogy a Drágám, add az életed egy nagy és vidám káosz, persze

a vidámság nem elsősorban a nézőknek jut, hanem a furcsa és vicces, vagy legalábbis annak szánt feladatokkal küszködő, saját celebstátuszuk minden cseppjét felszürcsölő versenyzőknek.

Persze nem lennének ilyen műsorok, ha nem lenne rájuk valós kereslet, mert a népek szeretik, ha a celebek főznek, táncolnak, szertornáznak, jégkorcsolyáznak vagy félnek dolgoktól egy csili-vili műsorban. Kereslet bizony van, és ha ezek a celebek is elkopnak, mert nehéz lenne elvitatni, hogy rájuk lehet unni, akkor majd csak lesz az egyiknek egy másodunokatestvére, aki be akar kerülni a tévébe és ezért hajlandó egy bagzó tevét megfürdetni felhevített lovagi páncélban, amibe pókokat öntenek, vagy valami hasonlót csinálni.

A következő hetekben a következő celebpárokat láthatjuk a műsorban: Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki.

Értékelés: 3