Ducktales, húú! - Itt a Kacsamesék első trailere!

Megérkezett gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmsorozata, a Kacsamesék első trailere.

Az első évad 21 félórás epizódból és két egyórás, speciális részből fog állni, a producer Matt Youngberg lesz.

A nosztalgiahullámot szerte a világban meglovagolják manapság, ezért nem is volt meglepő, amikor december környékén kijött a hír, hogy új évadot gyártanak a Kacsameséknek is. Mert ami hozzátartozott a gyerekkorunkhoz, szinte biztos, hogy kellemes élményeket idéz, így szívesen nézzük azt is, mit tudtak kezdeni vele 2017-ben.



A trailerben minden ismerős alak feltűnik: Dagobert McCsip, a tehetős, zsugori nagybácsi, Niki, Tiki, Viki, Dagobert unokaöccsei és persze Kvák kapitány, a pilóta is, és újra hallhatjuk a Ducktales ismerős dallamát is.

Az animációt egy kicsit felújították, bár aki a mozifilmes animációkhoz van szokva, annak lehet, hogy csalódás lesz a figurák kidolgozása, de mivel ez egy tévésorozat, nem is lehet tőle elvárni azt a részletgazdagságot, ami egy mozifilmnél ma már kötelező. Donald kacsa beszédéből megint nem lehet sokat érteni, de az edzett fülű nézők talán ezen is túl tudnak lendülni.

Az eredeti sorozat Carl Barks 1940-es években rajzolt illusztrációi alapján készült el 1987-ben, és egészen 1990-ig gyártották az epizódokat. Az alaptörténet szerint Donald kacsa tengeri útra indul, ahová nem viheti magával unokaöccseit, így zsugori nagybátyjára, Dagobert bácsira bízza őket. Az együttélés kezdetben nem zökkenőmentes, ám hamarosan hozzászoknak egymáshoz.