Egymásnak estek az Exatlon versenyzői

A január 3-án újraindult műsorban továbbra sem a versenyszámok az izgalmasak, hanem a csapattagok között kialakult feszültség.

Ahogy arról a TV2 sportrealityjéről szóló kritikánkban is írtunk, az Exatlon Hungary All Star

„izgalomfaktora egyelőre egy iskolai sorversenyével vetekszik”.

De a műsorban szerencsére mindig történik valami: legutóbb az új házigazda, a Palik Lászlót váltó Monoki Lehel miatt buktak ki a nézők, és tört ki kommentháború, most pedig úgy tűnik, a csapattársak egyre kevésbé tudják elviselni egymást.

Az egyik, napokban adásba került részben a lesérült játékos, Novák Zalán osztotta ki elég keményen a még az első évadból visszatérő Mischinger Pétert, akinek Novák véleménye szerint – és úgy tűnt, ezzel az egész csapat véleményét közvetíti – nem megfelelő a hozzáállása a játékhoz. „Ha nem tudtok elfogadni ilyennek, akkor sokkal egyszerűbb az, hogy

kivárom, hogy kevesebben legyünk, és több helyem legyen a csapatban.

Ennyi kell” – mondta Mischinger, mire Novák a következőképpen reagált (miután gratulált mindenkinek, mert szerinte győztesként tértek haza, és ez a legfontosabb):


„Holnap van egy nagyon fontos végjátékunk, ami előtt,

úgy érzem, nem fair, hogy te egy érzelmi terrort teszel mindenkire. Te bezsaroltál közülünk nagyon sok embert

azzal, hogy ha nem változnak, akkor te itt különböző szankciókat fogsz véghez vinni. Így volt?” – mondta. „Azt mondod, el vagy nyomva, de folyamatosan te beszélsz. Egy önközpontú rendszerben élsz, amit mi elfogadunk, és nem szólunk be” – tette hozzá, majd azzal példálózott, hogy ha valaki ideges, és el akar menni, azt ő elfogadja, és megpróbál beszélni vele, mert ez a megoldás, nem az, „hogy te betámadsz mindenkit”.

„Ha neked problémád van, akkor beszéljünk róla, de ne zsarolj be másokat”

– zárta gondolatait Novák, aki végül azzal példálózott, hogy neki el van törve a lába, de így is játszik tovább – ahhoz képest ez a vita nem nagy probléma. Mischinger Péter és a többiek konfliktusának alakulását a fentin kívül ebben és ebben a videóban láthatjuk kicsúcsosodni.


(via 24.hu)

 


A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.