Eredetileg már a Stranger Things első évadában meghalt volna két fontos tiniszereplő!

Elképesztő kulisszatitkokat árultak el a Duffer fivérek a Netflix kultsorozatáról.

Bár a Stranger Things harmadik évadára egészen 2019-ig kell várnunk, a Netflix kultsorozatának rajongói azért nem panaszkodhatnak. Nemrég jelent meg a Stranger Things: Worlds Turned Upside Down című könyv, amiben a forgatókönyvíró-rendező testvérpár, 

A két showrunner az NME magazin videóinterjújában mesélt arról, hogy az eredeti forgatókönyvben több közönségkedvenc tinédzser szereplő is meghalt volna! Többek között a bonyodalmakat elindító, szuperképességekkel megáldott (vagy inkább megvert) tinilány, Eleven is, akit Millie Bobby Brown alakított.

Eleven feláldozta volna magát, hogy ezzel megmentse a barátait. Kezdettől fogva ez volt a vége a történetnek. Ám amikor kiderült, hogy ebben a sorozatban több van egyetlen évadnál, rájöttünk, hogy életben kellett tartanunk őt, mert nélküle egyszerűen nincs értelme a folytatásnak. Nem működne a sztori Eleven nélkül. Itt döbbentünk rá, hogy ez a karakter mennyire különleges, és arra is, hogy ha még több Stranger Things-epizódot akarunk, akkor Elevennek vissza kell térnie.

De nemcsak Eleven halt volna meg az első évadban, hanem Joe Kerrey karaktere, az ellenszenves piperkőc Steve Harrington is. A Duffer testvérek nevetve elevenítették fel, milyen szerepet szántak neki az első évadban:

Steve eredetileg egy igazi, idegesítő seggfej volt. Csakhogy a színész olyan jól alakította őt, hogy a rajongók kedvence lett, és ezzel megmenekült a végzetétől.

És még egy karakterhalált is megemlítettek az alkotók: Bobot, a mafla pótapukát, akit a Gyűrűk ura sztárja, Sean Astin alakított a második évadban, és aki nagyon hamar a legszimpatikusabb új szereplővé vált a rajongók körében.

Sean Astin annyira szerethető figurának bizonyult, hogy Bob halálát a negyedik epizódból átraktuk inkább a nyolcadikba, hogy még sokáig életben maradhasson. Az pedig Sean számára és nekünk is nagyon fontos volt, hogy hősi halála legyen: azt akartuk, hogy ez a figura egyszer végre valami igazán hasznos dolgot tegyen.

A harmadik évadról viszont nem sokat beszéltek az alkotók. Egyelőre csak annyit lehet róla tudni, hogy készül, jövőre tűzi műsorra a Netflix, 1985-ben fog játszódni, valamint lesz benne egy kis románc Hopper seriff (David Harbour) és Will anyja (Winona Ryder) között. Új szereplők is jönnek: Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya Thurman-Hawke egy Robin nevű, különc lányt alakít, míg A fuszeklik fejedelme és a Fűrész mára kissé eltűnt sztárját, Cary Elwest korrupt polgármesterként láthatjuk viszont. (via NME.com)